Városi dzsungel

 

A nagyvárosi forgatagnak számtalan formáját ismerjük. Akik benne élünk sokszor kikívánkozunk, de ha elmegyünk, máris hiányzik a nyüzsgés. Aki nem él benne vágyik rá, mert a nagyvárosokban mindig zajlik az élet. A városok azonban ennél sokkal többről szólnak, legyünk ott lakók, vagy csak látogatók, mindig üzennek valamit.

1

 

Living room

13069787_xxl

8910829_xxl

A város sohasem alszik, ahol milliónyi szikrázó fény és ezerféle hang szűrődik át az ablakokon át, mégis mindenkit úgy vonz, mint a mágnes. Ahol az ott lakók szíve ugyanarra a ritmusra dobban, s melynek történetét azok szenvedélye alkotta. A város sohasem alszik, mert míg egyesek jó reggelt kívánnak, addig másik éppen jó éjszakát, de az.

Home interior 3D rendering

4851751_xxl

3

Minden városnak megvan a maga jellegzetessége, képek, melyek azonnal beugranak, ha csak meghalljuk a nevüket. De a nagyvárosok ennél sokkal titokzatosabbak. New York nem csak Manhattanből áll és Parizsban sem látni mindenhonnan az Eiffel tornyot, a Colosseum is csak egy Róma számtalan gyönyörű látnivalója közül. Próbáljuk megragadni a hangulatot! A forgatagot, a történelmi atmoszférát, a romantikus bájt. Csempésszünk haza is belőle.

36170696_xxl

4

wmdas0006-festmenyek-tango-szoba

 

Ha valami másra vágysz, szemezgess kínálatunkból kedvedre!

Böngéssz portfóliónkban, ahol több száz dekorációs kép közül válogathatsz a legkülönbözőbb témákban!

 

 

Mondd el véleményed

Hozzászólás írásához