Többrészes vászonkép

Az általad választott képet kimagasló minőségű művészi festővászonra nyomtatjuk, majd egy fa keretre feszítjük. A festővászon prémium minőségű alapanyag, a textil felület strukturáltsága magasabb esztétikai szintre emeli a képet, a vászonkép ezért rendkívül népszerű lakásdekorációs kiegészítő a hagyományos poszterekkel szemben.

A többrészes vászonkép esetén a választott képet több darabra vágva nyomtatjuk ki egy meghatározott méretű falikép összeállításra. Különböző többrészes képösszeállítás közül válogathatsz. Célszerű olyan típust választani, amely méretaránya illeszkedik a nyomtatandó kép méretarányával.

Tovább a választható képekhez »

tobbreszes-vaszonkep-nyomtatasa

Mi azt valljuk, hogy a vászonkép célja az igényes, tartós és művészi értékkel rendelkező lakásdekoráció, ezért érdemes olyan igényes megoldást választani, mely a nálunk megtalálható művészek képei és a prémium minőségű termékek által jön létre. Ezt a megoldást találod a WallMe-nél!

 

20 év garancia vászonképreDe mitől is prémium minőségű a Wallme vászonkép?

A cégünk által gyártott vászonkép kizárólag a legmagasabb minőségű certifikált alapanyagokból készül. Ez a certifikáció garantálja az akár 100 éves beltéri élettartamot. Éppen ezért 20 év garanciát vállalunk a többrészes vászonkép termékünkre! Az általunk használt festővászon alapanyag savmentes.

 

Minden vászonképre 20 év garancia Miért jó a savmentes vászon?

A kép fakulásában nem csak az UV sugárzásnak van szerepe hanem a festővászonnak is, melyre még nem garancia, ha Németországban gyártották! A PH semleges festővászon anyagunk hosszútávon sem károsítja a kép színeit. A keretet szárított fából gyártjuk, nem vetemedik. 12 színű UV álló pigmentes festékkel, 2880dpi felbontással és színhelyes színeket biztosító ICC profilokkal „Giclée” minőségi rendszerben nyomtatunk.

Giclée minőség

A WallMe által gyártott többrészes vászonkép olyan certifikált, magas minőségű művészi anyagokra készülnek, melyek garantálják a minimum 60 éves élettartamot! A 12 színes pigment festék rendszer csodálatos és tartós színeket produkál!

Áraink

Többrészes vászonképeink ára méretfüggő. Válaszd ki a képet, amelyet meg szeretnél rendelni, majd a kép oldalán add meg a méretet, rendszerünk pedig kikalkulálja számodra a termék árát.