Cikkszám: 12425758

Wall Street

LoadingKedvencekhez Megosztás
Wall Street utca kép
Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Véleményezd te is munkánkat,
és megajándékozunk egy 500 ft-os kuponnal!

Cikkszám: 12425758

Wall Street

LoadingKedvencekhez Megosztás
A pénzpiac legemblematikusabb utcája

Az USA pénzpiac és tőzsde, de talán az egész világpiac legnagyobb ikonikus helyszíne a Wall Street, amely Manhattan (New York) egyik utcája. Aki a pénzügyi piacon dolgozik, biztosan elgondolkodott már rajta milyen is lehet a Wall Streeten dolgozó “tőzsdecápák” élete. Ezt a képet pénzügyekkel foglalkozó irodáknak is ajánljuk, de egyedi kreatív design elem is lehet bármilyen modern lakásban.

Tudtad? A 2013-ban bemutatott Wall Street farkasa című mozifilm (fsz: Leonardo DiCaprio) valós személy, Jordan Belford emlékiratai alapján készült. Jordan az egyik legátlástalanabb és kapzsibb tőzsdeügynökként joggal érdemelte ki a “farkas” becenevet. 26 évesen már több 100 millió dollár fizetést zsebre. Hetente!

Rendelhető falikép típusok

Válassz a falikép típusok közül, majd add meg a kép paramétereit!

Vászonkép
Többrészes vászonkép
Poszter
Plexikép
Keretezett kép
Tapéta
Fa dobozkép
Fa táblakép
MDF Táblakép: Az elegáns faldekoráció

A letisztult, szögletes formájú táblakép termékünk bármilyen stílusú helységben biztosan magára vonja a tekinteteket!

Az elegáns matt fekete szegély kiemeli a kép témáját, a felület matt, nem csillog és nem tükröződik. Mint minden termékünk, a táblakép is kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával és digitális nyomtatással készül!

A tartósságra itt sem lehet panasz, a termékre nem kevesebb, mint 20 év garanciát vállalunk!

Paraméterek

WallMe táblakép nyomtatásA táblakép alapjául a bútoriparban jól ismert MDF lemez szolgál. Vastagsága 10 mm. Az MDF 100%-ban fából készül, viszont a természetes fa táblákkal ellentétben a homogenizált tömörített farost alapanyag kevésbé vetemedik. A szegélyek vízbázisú festékkel festjük (csak fekete színben).

WallMe táblakép

 

Megnézem a szobában

Képkeretezés

Amennyiben paszpartut szeretnél választani, kérjük add meg a méretét:

 cm
Képeinket 270 g-os fotópapírra nyomtatjuk.
Megnézem a szobában

Többrészes vászonkép

Válaszd ki a neked tetsző elrendezést, majd állítsd be a szegélyt, a vastagságot és a lakkozást. Amennyiben szeretnéd a kép más részletét kivágni, kattints a képbe és húzd a megfelelő helyre. Amennyiben egy képrészletet szeretnél megjeleníteni használd a nagyítás-kicsinyítés gombokat.

Lakkozás
A képek együttes mérete