Cikkszám: 33058755

Toszkán birtok

LoadingKedvencekhez Megosztás
Toszkán birtok tájkép
Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Véleményezd te is munkánkat,
és megajándékozunk egy 500 ft-os kuponnal!

Cikkszám: 33058755

Toszkán birtok

LoadingKedvencekhez Megosztás
Hajnali köd a toszkán tájon - egy magával ragadó dekorációs kép!

Idilli hangulatú dekorációs kép egy csodálatos tájolású toszkán villáról Val d’Orcia lankáin. Ideális ajándék bármilyen alkalomra!

Val d’Orcia vagy Valdorcia Toszkána tartományban fekvő földrajzi régió, mely Siena déli dombjaitól a Monte Amiataig húzódik. A szőlővel, olajfaültetvényekkel és legelőkkel tarkított dombság nagy része kopár, a táj jellegzetes képét adó agyagdombocskákból áll, melyeket a heves esőzések formálták évszázadok alatt. A „Toscanai-sivatagnak” is nevezett vidék kopárságát csak a magányos épületek körül és az utak mentén szélfogónak ültetett ciprusok, fenyők törik meg.

A gyönyörű és egyedi táj számos reneszánsz festőt és modern fényképészt is megihletett. Val d’Orcia 2004-ben lett az UNESCO világörökség listájának része. (forrás: Wikipédia)

Rendelhető falikép típusok

Válassz a falikép típusok közül, majd add meg a kép paramétereit!

Vászonkép
Többrészes vászonkép
Poszter
Plexikép
Keretezett kép
Tapéta
Fa dobozkép
Fa táblakép
MDF Táblakép: Az elegáns faldekoráció

A letisztult, szögletes formájú táblakép termékünk bármilyen stílusú helységben biztosan magára vonja a tekinteteket!

Az elegáns matt fekete szegély kiemeli a kép témáját, a felület matt, nem csillog és nem tükröződik. Mint minden termékünk, a táblakép is kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával és digitális nyomtatással készül!

A tartósságra itt sem lehet panasz, a termékre nem kevesebb, mint 20 év garanciát vállalunk!

Paraméterek

WallMe táblakép nyomtatásA táblakép alapjául a bútoriparban jól ismert MDF lemez szolgál. Vastagsága 10 mm. Az MDF 100%-ban fából készül, viszont a természetes fa táblákkal ellentétben a homogenizált tömörített farost alapanyag kevésbé vetemedik. A szegélyek vízbázisú festékkel festjük (csak fekete színben).

WallMe táblakép

 

Megnézem a szobában

Képkeretezés

Amennyiben paszpartut szeretnél választani, kérjük add meg a méretét:

 cm
Képeinket 270 g-os fotópapírra nyomtatjuk.
Megnézem a szobában

Többrészes vászonkép

Válaszd ki a neked tetsző elrendezést, majd állítsd be a szegélyt, a vastagságot és a lakkozást. Amennyiben szeretnéd a kép más részletét kivágni, kattints a képbe és húzd a megfelelő helyre. Amennyiben egy képrészletet szeretnél megjeleníteni használd a nagyítás-kicsinyítés gombokat.

Lakkozás
A képek együttes mérete