Cikkszám: 44104774

Toszkán birtok II.

LoadingKedvencekhez Megosztás
Klasszikus Toszkán tájkép
Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Véleményezd te is munkánkat,
és megajándékozunk egy 500 ft-os kuponnal!

Cikkszám: 44104774

Toszkán birtok II.

LoadingKedvencekhez Megosztás
A toszkán-életérzés kvintesszenciája.

Egy másik, klasszikus Toszkán tájkép. Olaszország észak-nyugati részén található Toszkána rengeteg látnivalót kínál az idelátogató turisták részére. Nem csak fotókon ilyen szép a környezet! Célszerű a főutak, autópályák mellett, másodlagos utakon autózni, hogy a képen láthatóhoz hasonló tájegységekben gyönyörködhessünk. Ráadásul egymáshoz viszonylag közel fekszik több olyan város melyek már önmagukban megérnek egy-egy külön kirándulást. Ilyen például Pisa, Firenze, Siena. Többek között még Volterra is, mely egy kis falu és azóta lett híres a fiatal utazók körében mióta itt forgatták az Alkonyat című mozifilm sorozat néhány részletét.

Rendelhető falikép típusok

Válassz a falikép típusok közül, majd add meg a kép paramétereit!

Vászonkép
Többrészes vászonkép
Poszter
Plexikép
Tapéta
Megnézem a szobában

Képkeretezés

Amennyiben paszpartut szeretnél választani, kérjük add meg a méretét:

 cm
Képeinket 270 g-os fotópapírra nyomtatjuk.
Megnézem a szobában

Többrészes vászonkép

Válaszd ki a neked tetsző elrendezést, majd állítsd be a szegélyt, a vastagságot és a lakkozást. Amennyiben szeretnéd a kép más részletét kivágni, kattints a képbe és húzd a megfelelő helyre. Amennyiben egy képrészletet szeretnél megjeleníteni használd a nagyítás-kicsinyítés gombokat.

Lakkozás
A képek együttes mérete
Niki Tanácsa

A WallMe! szakértőjének javaslata

Ezt a képet én ilyen környezetben képzeltem el! Tedd otthonodat te is színesebbé a Wallme! dekorációs termékeivel. Ha segítségre van szükséged a legideálisabb kép megtalálásához fordulj hozzám és kollégáinkhoz bizalommal!