Saját fotó feltöltése

Megosztás

Saját kép feltöltéséhez kattints a Képfeltöltés gombra

Képfeltöltés

Saját fotó feltöltése

Megosztás

Meghitt családi kép? Nyaraláskor készített fotó? Töltsd fel és rakd ki a faladra, hogy az év minden napján emlékezhess a legszebb pillanatokra.

1. lépés: Töltsd fel a képet a Képfeltöltés gombra kattintva. Figyelj rá, hogy a feltöltött kép hosszabbik oldala legalább 1000 px legyen. Minél jobb minőségű képet töltesz föl, annál szebb lesz a végeredmény.

2. lépés: Majd válassz a falikép típusok közül és add meg a kép paramétereit.

3. lépés: Mi néhány nap múlva szállítjuk neked a legszebb pillanatokat.

Rendelhető falikép típusok

Válassz a falikép típusok közül, majd add meg a kép paramétereit!

vaszonkep-kiskep
Vászonkép

Az általad választott képet kimagasló minőségű művészi festővászonra nyomtatjuk, majd egy fa keretre feszítjük. A festővászon prémium minőségű alapanyag, a textil felület strukturáltsága magasabb esztétikai szintre emeli a képet, a vászonkép ezért rendkívül népszerű lakásdekorációs kiegészítő a hagyományos poszterekkel szemben.

Vászonkép nyomtatásMi azt valljuk, hogy a vászonkép célja az igényes, tartós és művészi értékkel rendelkező lakásdekoráció, ezért érdemes olyan igényes megoldást választani, mely a nálunk megtalálható művészek képei és a prémium minőségű termékek által jön létre. Ezt a megoldást találod a WallMe-nél!

20 év garancia vászonképreDe mitől is prémium minőségű a Wallme vászonkép?

A cégünk által gyártott vászonkép kizárólag a legmagasabb minőségű certifikált alapanyagokból készül. Ez a certifikáció garantálja az akár 100 éves beltéri élettartamot. Éppen ezért 20 év garanciát vállalunk a vászonkép termékünkre! Az általunk használt festővászon alapanyag savmentes.

 

Minden vászonképre 20 év garanciaMiért jó a savmentes vászon?

A kép fakulásában nem csak az UV sugárzásnak van szerepe hanem a festővászonnak is, melyre még nem garancia ha Németországban gyártották! A PH semleges festővászon anyagunk hosszútávon sem károsítja a kép színeit. A keretet szárított fából gyártjuk, nem vetemedik. 12 színű UV álló pigmentes festékkel, 2880dpi felbontással és színhelyes színeket biztosító ICC profilokkal „Giclée” minőségi rendszerben nyomtatunk.

Giclée minőség

A WallMe által gyártott többrészes vászonkép olyan certifikált, magas minőségű művészi anyagokra készülnek, melyek garantálják a minimum 60 éves élettartamot! A 12 színes pigment festék rendszer csodálatos és tartós színeket produkál!

 

Többrészes vászonkép

Az általad választott képet kimagasló minőségű művészi festővászonra nyomtatjuk, majd egy fa keretre feszítjük. A festővászon prémium minőségű alapanyag, a textil felület strukturáltsága magasabb esztétikai szintre emeli a képet, a vászonkép ezért rendkívül népszerű lakásdekorációs kiegészítő a hagyományos poszterekkel szemben.

A többrészes vászonkép esetén a választott képet több darabra vágva nyomtatjuk ki egy meghatározott méretű falikép összeállításra. Különböző többrészes képösszeállítás közül válogathatsz. Célszerű olyan típust választani, amely méretaránya illeszkedik a nyomtatandó kép méretarányával.

Többrészes vászonkép nyomtatása

Mi azt valljuk, hogy a vászonkép célja az igényes, tartós és művészi értékkel rendelkező lakásdekoráció, ezért érdemes olyan igényes megoldást választani, mely a nálunk megtalálható művészek képei és a prémium minőségű termékek által jön létre. Ezt a megoldást találod a WallMe-nél!

20 év garancia vászonképreDe mitől is prémium minőségű a Wallme vászonkép?

A cégünk által gyártott vászonkép kizárólag a legmagasabb minőségű certifikált alapanyagokból készül. Ez a certifikáció garantálja az akár 100 éves beltéri élettartamot. Éppen ezért 20 év garanciát vállalunk a többrészes vászonkép termékünkre! Az általunk használt festővászon alapanyag savmentes.

 

Minden vászonképre 20 év garancia Miért jó a savmentes vászon?

A kép fakulásában nem csak az UV sugárzásnak van szerepe hanem a festővászonnak is, melyre még nem garancia, ha Németországban gyártották! A PH semleges festővászon anyagunk hosszútávon sem károsítja a kép színeit. A keretet szárított fából gyártjuk, nem vetemedik. 12 színű UV álló pigmentes festékkel, 2880dpi felbontással és színhelyes színeket biztosító ICC profilokkal „Giclée” minőségi rendszerben nyomtatunk.

Giclée minőség

A WallMe által gyártott többrészes vászonkép olyan certifikált, magas minőségű művészi anyagokra készülnek, melyek garantálják a minimum 60 éves élettartamot! A 12 színes pigment festék rendszer csodálatos és tartós színeket produkál!

poszter-kiskep
Poszter
Művészi minőségű poszter nyomtatás nem csak művészeknek!

Mitől művészi a művészi nyomtatás? Szakmai nevén Giclée nyomtatásnak vagy fine art nyomtatásnak nevezzük azt az eljárást, amikor tintasugaras nyomtatással olyan papír vagy vászon nyomatokat készítünk, melyek az elérhető legmagasabb minőségben biztosítják a színhelyességet, színterjedelmet, felbontást és a rendkívül hosszú élettartamot.

Poszter nyomtatás

 

Mi így nyomtatunk neked, ha posztert rendelsz!

WallMe poszter nyomtatásNincs évek múlva elsárguló vagy kifakult nyomat, nincs hullámosodó papír, csak prémium anyagok, szemkápráztató színek és felbontás!

Minőség
 • 2880dpi felbontás
 • 12 színű pigment festékes nyomtatási rendszer
 • Savmentes művészi papír és vászon alapanyagok
 • Certifikált élettartam, több mint 60 év fakulás nélkül.
 • Színhelyes színek
 • 20 év garancia!
Minőségi Canson papírok

Kizárólag a szakma legtartósabb és legmagasabb minőségű alapanyagaira nyomtatunk! A francia Canson-Infinity művészi papírokat és vásznakat gyártó vállalatának alapítása egészen 1557-re (nem elírás!) nyúlik vissza. Természetesen az újkor Canson fotópapírjai „csupán” 1865 óta vannak jelen a kínálatukban.

A csúcsminőségű Canson nyomtatható anyagok, a színhelyes ICC profilok és a 12 színes pigment festékes nyomtatási rendszerünknek köszönhetően nem csak „Giclée” művészi minőségben nyomtatunk, de a nyomatok élettartama akár több mint 100 év! A Canson alapanyagokra nyomtatott poszterekre 20 év garanciát vállalunk!

acid-free_100epson-certified_100canson-logo_100iso-9706-archival-print-quality_10020_ev_garancia.png20_ev_garancia100_szazalek_garancia

 

 

plexikep-kiskep
Plexikép

A plexiképet szeretni fogod ha kedveled a modern, minimalista megjelenésű faldekorációt! A optikailag víztiszta és vastag akrilüveg egyedi mélységet ad a képnek, a magasfényű felület élénk, vibráló színeket és exkluzív megjelenést biztosít. Az otthoni vagy irodai dekoráció mellett a plexi nyomtatás fotóművészeti vagy digitális grafikai alkotások bemutatására is egy ismert és széles körben alkalmazott megoldás. A rejtett akasztó egyben távtartó is, ez által a plexifotó szinte lebeg a fal előtt.

Művészi nyomtatás minőség

A minőségben nem ismerünk kompromisszumot! A nyomtatáshoz kizárólag savmentes és certifikált 270 g-os fotópapírt használunk melyet színhelyes minőségben nyomtatunk 12 színes UV álló pigment festékes nyomtatóval. Éppen ezért a plexikép termékünk nem csupán egy exkluzív lakásdekoráció! Profi fotózással és alkalmazott grafikai területen dolgozó művészek számára is olyan tökéletes minőségű megjelenést biztosít mely galériákban, kiállításokon biztos sikert arat! A fotónyomatot olyan speciális eljárással kasírozzuk a plexi felületére, mely nem hagy légbuborékot és optikailag nem befolyásolja a színeket.

A távtartó-akasztó felhelyezéséhez nem használunk egyéb lemez anyagot a plexi hátulján, ami rontaná a homogén víztiszta akrilüveg látványát! Az akasztó közvetlenül a plexi hátuljára kerül speciális ragasztással. A plexikép felülete antisztatikus bevonattal van ellátva, ami segít távol tartani a port.

A WallMe plexiképpel szebb a végeredmény

Az általunk alkalmazott kasírozott plexifotó egyértelműen szebb végeredményt biztosít a direkt nyomtatott eljárással szemben! A különbség szembetűnő! A direkt UV nyomtatással nyomtatott plexi lemezek elsősorban reklámgrafikai megoldásra alkalmasak. Szépek, de nem közelítik meg a Wallme plexikép minőségét sem színterjedelemben, sem felbontásban.

Plexikép nyomtatása

tablakep-kiskep
Fa táblakép
MDF Táblakép: Az elegáns faldekoráció

A letisztult, szögletes formájú táblakép termékünk bármilyen stílusú helységben biztosan magára vonja a tekinteteket!

Az elegáns matt fekete szegély kiemeli a kép témáját, a felület matt, nem csillog és nem tükröződik. Mint minden termékünk, a táblakép is kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával és digitális nyomtatással készül!

A tartósságra itt sem lehet panasz, a termékre nem kevesebb, mint 20 év garanciát vállalunk!

Paraméterek

WallMe táblakép nyomtatásA táblakép alapjául a bútoriparban jól ismert MDF lemez szolgál. Vastagsága 10 mm. Az MDF 100%-ban fából készül, viszont a természetes fa táblákkal ellentétben a homogenizált tömörített farost alapanyag kevésbé vetemedik. A szegélyek vízbázisú festékkel festjük (csak fekete színben).

WallMe táblakép

 

Keretezett kép
Válaszd ki a képet, állítsd össze az egyedi képkeretet és rendeld meg online!

Saját képkeretező műhelyünkben a legmodernebb képkeretező gépeket alkalmazzuk, a keretezéshez pedig akár múzeumi minőségű savmentes képkeretező alapanyagok is választhatók. Mindezt azért, mert a képkeretezésnél is a lehető legszínvonalasabb minőségű terméket szeretnénk legyártani számodra.

Biztosak vagyunk ebben a minőségben, éppen ezért 20 év garanciát vállalunk a megrendelt keretezett képre!

Online képkeretezés

Hogyan működik az online képkeretezés?

Megpróbáltuk a lehető legegyszerűbben használható és átlátható rendszert létrehozni. Csupán néhány lépésen kell végig menned:

1. Válaszd ki azt a képet a kollekciónkból, amelyet keretezni szeretnél.
2. Add meg a bekeretezendő kép méretét.
3. Válaszd ki a neked tetsző képkeret típust.
4. Ha szeretnél paszpartut, ezt is kiválaszthatod és a méretét is megadhatod.
5. Válaszd ki az üveglap vagy a laminálás típusát.
6. A folyamat végén láthatod, hogy mekkora méretű lesz a faladon a kiválasztott kép a kerettel együtt.

Klasszikus vagy modern?

A keretezett kép kortalan lakásdekoráció! Bármilyen stílust is kedvelsz, biztosan találsz egy megfelelő képkeret összeállítást. Választhatsz klasszikus, fiatalos, modern vagy minimalista stílusú képkeretek közül. A paszpartu különleges hatást kelt, teljessé teszi a keretezett képet. A szélesebb paszpartu drámai módon kiemeli a képet!

Tudtad?
 • Az országban egyedülállóan alacsony áron választhatsz múzeum üveget a normál képkeretező üveg helyett! Miért különleges a múzeum üveg? Olyan hatást kelt, mintha nem is lenne semmi a kép előtt! A hagyományos float üveghez képest 80%-kal kisebb a tükröződése, valamint a kép színeit sem módosítja.
 • Az általunk nyomtatott 270 g-os certifikált Canson fotópapír és a 12 színrendszerű pigmentes festék kombinációval legalább 60 évig nem látható fakulás a megvásárolt keretezett képen.
Tapéta nyomtatás
Tapéta
Egyedi tapéta nyomtatás

Dobd fel az üres egyszínű falat minőségi és tartós tapétánkkal, melyre több ezer téma közül választhatod ki, hogy mit nyomtassunk rá!

Egy ismétlődő mintázat, egy tájkép fotó, vagy akár egy klasszikus festmény… Ha pedig a bőség zavarával küzdenél a temérdek kép böngészése közben, akkor használd a szűrőt a keresőben, vagy nyugodtan kérd a szakértőnk ingyenes tanácsát a helyiséghez illő tapéta megalkotásában!

Tapéta nyomtatás gyerekszobába

Normál vagy öntapadó tapéta?
Normál tapéta

Prémium minőségű német gyártmány. Hagyományos tapétaragasztóval kell felhelyezni a falra, ezért javasoljuk, hogy festő mázoló szakember végezze el a tapétázást. A nyomtatást UV álló pigmentes festékkel végezzük.

Két felület közül választhatsz:

 • festővászon hatású felület
 • szemcsés felület
 • szőtt felület
Öntapadó tapéta

Ezt a típust egyrészt azoknak javasoljuk, akik maguk szeretnék felragasztani az egyedi nyomtatott tapétát egyszerűen, szakipari munkaköltség nélkül. Ez az egyedi tapéta használható ajtólap, bútor és egyéb tárgyak dekorálására is. Új építésű/felújított lakásnál csak teljesen kiszáradt falakra javasoljuk a tapétázást, valamint öreg sérült falfelületre sem ajánljuk, vagy a teljes felület tapétázása előtt célszerű tesztet végezni. Kérünk vedd figyelembe, hogy ha néhány év múlva a  tapéta eltávolításánál/cseréjénél döntesz,  akkor a a fólia lehúzásánál a festék sérülhet.

WallMe tapéta

Az öntapadó tapéta 3 felülettel rendelhető:

 • Matt: Sima letisztult felület. Nem tökéletesen matt, enyhén “félfényes”.
 • Szemcsés: Kitapintható szemcsés strukturált felület.
 • Bőr: Valódi bőr hatású, kellemes tapintású felület létrehozásához. Exkluzív megjelenést adhatunk az ajtólapnak, bútornak de akár a falon is.

A nyomtatott tapétát szegmensekre vágva szállítjuk tekercsben. A szegmensek szélessége kb. 60cm – 120cm között változó, az ügyfél igénye valamint a megrendelt méret alapján.

Megnézem a szobában

Képkeretezés

Amennyiben paszpartut szeretnél választani, kérjük add meg a méretét:

 cm
Képeinket 270 g-os fotópapírra nyomtatjuk.
Megnézem a szobában

Többrészes vászonkép

Válaszd ki a neked tetsző elrendezést, majd állítsd be a szegélyt, a vastagságot és a lakkozást. Amennyiben szeretnéd a kép más részletét kivágni, kattints a képbe és húzd a megfelelő helyre. Amennyiben egy képrészletet szeretnél megjeleníteni használd a nagyítás-kicsinyítés gombokat.

Lakkozás
A képek együttes mérete