Cikkszám: WMDAS0061

Montázs: Milánó

LoadingKedvencekhez Megosztás
Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Véleményezd te is munkánkat,
és megajándékozunk egy 500 ft-os kuponnal!

Cikkszám: WMDAS0061

Montázs: Milánó

LoadingKedvencekhez Megosztás
Egy dekoratív falikép a "divat fővárosáról".

Milánó Észak-Olaszország legnagyobb, Olaszország második legnagyobb városa. Világhírét manapság építészeti és történelmi emlékei mellett divatházainak köszönheti. Híresebb milánói székhelyű márkák többek között a Prada, a Valentino, az Armani, a Dolce & Gabbana, vagy a Versace. Az őszi/téli kollekciókat hagyományosan februárban vagy márciusban míg a tavaszi/nyári kollekciót szeptemberben vagy októberben mutatják be a nagyközönségnek a Milánói Divathét (olaszul: Settimana della moda) keretében.

Ez a kép a Wallme.eu saját, egyedi kollekciójába tartozik. Portfóliónkat nemzetközileg is elismert művészek/grafikusok készítették. E képek kizárólag nálunk érhetőek el.

Rendelhető falikép típusok

Válassz a falikép típusok közül, majd add meg a kép paramétereit!

Vászonkép
Többrészes vászonkép
Poszter
Plexikép
Tapéta
Megnézem a szobában

Képkeretezés

Amennyiben paszpartut szeretnél választani, kérjük add meg a méretét:

 cm
Képeinket 270 g-os fotópapírra nyomtatjuk.
Megnézem a szobában

Többrészes vászonkép

Válaszd ki a neked tetsző elrendezést, majd állítsd be a szegélyt, a vastagságot és a lakkozást. Amennyiben szeretnéd a kép más részletét kivágni, kattints a képbe és húzd a megfelelő helyre. Amennyiben egy képrészletet szeretnél megjeleníteni használd a nagyítás-kicsinyítés gombokat.

Lakkozás
A képek együttes mérete
Niki Tanácsa

A WallMe! szakértőjének javaslata

Ezt a képet én ilyen környezetben képzeltem el! Tedd otthonodat te is színesebbé a Wallme! dekorációs termékeivel. Ha segítségre van szükséged a legideálisabb kép megtalálásához fordulj hozzám és kollégáinkhoz bizalommal!