Cikkszám: WMDAS0038

Magányos fa

LoadingKedvencekhez Megosztás
Vásárlói vélemények
Átlagos vásárlói értékelés:
5.00
5.00
(1 értékelés alapján)
  1. 5 out of 5
    Különleges hangulatú, időtlen, a természet
    Különleges hangulatú, időtlen, a természet őszbe hajló színfoltjai visszaadó egyszerű kompozíció. Egyik kedvencem. Köszönet a régebben rendelt képekért is! A legjobbakat kívánom munkájukhoz!

Véleményezd te is munkánkat,
és megajándékozunk egy 500 ft-os kuponnal!

Cikkszám: WMDAS0038

Magányos fa

LoadingKedvencekhez Megosztás
Formabontó festői stílusban készült kép.

Ez a hagyományos ecsetkezelést és a pointillista festési technikát ötvöző alkotás igazán egyedi dekorációja lehet otthonodnak.

A pointillizmus (vagy divizionizmus) az impresszionizmusból kialakult festészeti irányzat. Követői a palettán történő színkeverést optikai keveréssel váltották fel, mely lényege, hogy az egymás mellé festett színpöttyökkel érjenek el egységes hatást (Ezen az elven alapul a televízió képernyőjének vagy a számítógép monitorjának képillúziója is.)

Ez a kép a Wallme.eu saját, egyedi kollekciójába tartozik. Portfóliónkat nemzetközileg is elismert művészek/grafikusok készítették. E képek kizárólag nálunk érhetőek el.

Rendelhető falikép típusok

Válassz a falikép típusok közül, majd add meg a kép paramétereit!

Vászonkép
Többrészes vászonkép
Poszter
Plexikép
Tapéta
Megnézem a szobában

Képkeretezés

Amennyiben paszpartut szeretnél választani, kérjük add meg a méretét:

 cm
Képeinket 270 g-os fotópapírra nyomtatjuk.
Megnézem a szobában

Többrészes vászonkép

Válaszd ki a neked tetsző elrendezést, majd állítsd be a szegélyt, a vastagságot és a lakkozást. Amennyiben szeretnéd a kép más részletét kivágni, kattints a képbe és húzd a megfelelő helyre. Amennyiben egy képrészletet szeretnél megjeleníteni használd a nagyítás-kicsinyítés gombokat.

Lakkozás
A képek együttes mérete
Niki Tanácsa

A WallMe! szakértőjének javaslata

Ezt a képet én ilyen környezetben képzeltem el! Tedd otthonodat te is színesebbé a Wallme! dekorációs termékeivel. Ha segítségre van szükséged a legideálisabb kép megtalálásához fordulj hozzám és kollégáinkhoz bizalommal!