Cikkszám: WMDAS0055

Levendula-rét

LoadingKedvencekhez Megosztás
Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Véleményezd te is munkánkat,
és megajándékozunk egy 500 ft-os kuponnal!

Cikkszám: WMDAS0055

Levendula-rét

LoadingKedvencekhez Megosztás
Gyönyörű dekorációs kép nagy belmagasságú terek díszítéséhez.

A mindannyiunk számára ismert (közönséges) levendulát számos néven emlegetik hazánkban: többek között a szagos levendula, orvosi levendula, keskenylevelű levendula vagy francia levendula nevek az ismertebbek. A francia levendula elnevezés története onnan ered, hogy az 1920-as években a Tihanyi-félszigetre Franciaországból rendelték a szaporítóanyagot.
A levendulát nem csak a kozmetika és illatszer ipar használja nagy előszeretettel, de gyógyászati szerepe is jelentős. A virágjából készült teát nyugtatóként, gyomorbántalmak kúrálásra valamint az epeműködés elősegítése céljából fogyasztják.

Ez a kép a Wallme.eu saját, egyedi kollekciójába tartozik. Portfóliónkat nemzetközileg is elismert művészek/grafikusok készítették. E képek kizárólag nálunk érhetőek el.

Rendelhető falikép típusok

Válassz a falikép típusok közül, majd add meg a kép paramétereit!

Vászonkép
Többrészes vászonkép
Poszter
Plexikép
Tapéta
Megnézem a szobában

Képkeretezés

Amennyiben paszpartut szeretnél választani, kérjük add meg a méretét:

 cm
Képeinket 270 g-os fotópapírra nyomtatjuk.
Megnézem a szobában

Többrészes vászonkép

Válaszd ki a neked tetsző elrendezést, majd állítsd be a szegélyt, a vastagságot és a lakkozást. Amennyiben szeretnéd a kép más részletét kivágni, kattints a képbe és húzd a megfelelő helyre. Amennyiben egy képrészletet szeretnél megjeleníteni használd a nagyítás-kicsinyítés gombokat.

Lakkozás
A képek együttes mérete
Niki Tanácsa

A WallMe! szakértőjének javaslata

Ezt a képet én ilyen környezetben képzeltem el! Tedd otthonodat te is színesebbé a Wallme! dekorációs termékeivel. Ha segítségre van szükséged a legideálisabb kép megtalálásához fordulj hozzám és kollégáinkhoz bizalommal!