Cikkszám: 9824565

Gyermekláncfű makro fotó

LoadingKedvencekhez Megosztás
Gyermekláncfű, pitypang fotó
Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Véleményezd te is munkánkat,
és megajándékozunk egy 500 ft-os kuponnal!

Cikkszám: 9824565

Gyermekláncfű makro fotó

LoadingKedvencekhez Megosztás
Szuperközeli kép a minimalista stílus kedvelőinek.

Az extrém-közeli beállításnak köszönhetően a sokak által kedvelt virág termései egy teljesen új “megvilágításba” kerülnek. Kirajzolódnak azok az apró hajszálerek, melyeket szabad szemmel csak nehezen figyelhetünk meg.
A gyermekláncfű vagy népies nevén pongyola pitypang az őszirózsafélék családján belül a pitypang nemzetségbe tartozó, Magyarországon is gyakori évelő növényfaj. Kevesen tudják, de a népi gyógyászat, orvoslás is előszeretettel hasznosítja: Virágzás előtti fiatal leveleiből salátát vagy főzeléket készítenek. Gyökerét nyersen vajon párolva, vagy gyors szárítással és durvára őrölve kávépótlóként használták. Levelével és gyökerével több száz éve kezelik a máj, epehólyag, vese megbetegedéseit és az ízületi problémákat.
A gyermekláncfűhöz sokunk emlékeiben kedves emlékek társulhatnak, melyeket e dekoratív fotó segítségével nap mint nap felidézhetünk!

Rendelhető falikép típusok

Válassz a falikép típusok közül, majd add meg a kép paramétereit!

Vászonkép
Többrészes vászonkép
Poszter
Plexikép
Tapéta
Megnézem a szobában

Képkeretezés

Amennyiben paszpartut szeretnél választani, kérjük add meg a méretét:

 cm
Képeinket 270 g-os fotópapírra nyomtatjuk.
Megnézem a szobában

Többrészes vászonkép

Válaszd ki a neked tetsző elrendezést, majd állítsd be a szegélyt, a vastagságot és a lakkozást. Amennyiben szeretnéd a kép más részletét kivágni, kattints a képbe és húzd a megfelelő helyre. Amennyiben egy képrészletet szeretnél megjeleníteni használd a nagyítás-kicsinyítés gombokat.

Lakkozás
A képek együttes mérete
Niki Tanácsa

A WallMe! szakértőjének javaslata

Ezt a képet én ilyen környezetben képzeltem el! Tedd otthonodat te is színesebbé a Wallme! dekorációs termékeivel. Ha segítségre van szükséged a legideálisabb kép megtalálásához fordulj hozzám és kollégáinkhoz bizalommal!