Cikkszám: WMDAS0022

Gregory Peck

LoadingKedvencekhez Megosztás
Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Véleményezd te is munkánkat,
és megajándékozunk egy 500 ft-os kuponnal!

Cikkszám: WMDAS0022

Gregory Peck

LoadingKedvencekhez Megosztás
Egy természetes és őszinte hollyvoodi ikon.

“… Olyan ember vagyok, aki szerencsés, mert ötven évig azt csinálhatta, amit szeret. Hiszen ez a legfontosabb: az ember szeresse, amit minden nap csinál. A színház és a film az én életem. Életmódom. Ám a mítosz vagy legenda, ahogy itt hívnak, számomra nem különösen vonzó. Nem érzem magam legendának. Közönséges ember vagyok, aki a munkáját, amit csinál, szereti. A hírnév? Nos, ami igaz, az igaz, a világon majdnem mindenütt felismernek. Van egy mulatságos történetem erről. Körülbelül három éve Kínában jártunk a feleségemmel. Leszálltunk Pekingben és körülbelül ötszáz tizenéves kínai kislány várt a repülőtéren! Mindegyik egyformán nézett ki. Az történt, hogy ott akkor mutatták be először a Római vakáció-t, pedig az már majdnem negyven éves film. Az összes kislánynak olyan rövid haja volt és térdig érő szoknyája, mint Audrey Hepburnnek a filmben 1953-ban. Vagyis ott állt ötszáz kis kínai Audrey Hepburn, várva a fiatal, romantikus újságírót, akit én a filmben játszottam. És mit láttak? Egy pocakosodó, ősz hajú öregembert, amint leszáll a repülőről. Láttam, hogy összenéznek: ez lenne ő? De nagyon udvariasak voltak, szerencsémre, hiszen Kínában az időseket tisztelik.” – részlet Baló Júlia Hollyvoodi interjúk és európai legendák című könyvéből

Ez a kép a Wallme.eu saját, egyedi kollekciójába tartozik. Portfóliónkat nemzetközileg is elismert művészek/grafikusok készítették. E képek kizárólag nálunk érhetőek el.

Rendelhető falikép típusok

Válassz a falikép típusok közül, majd add meg a kép paramétereit!

Vászonkép
Többrészes vászonkép
Poszter
Plexikép
Tapéta
Megnézem a szobában

Képkeretezés

Amennyiben paszpartut szeretnél választani, kérjük add meg a méretét:

 cm
Képeinket 270 g-os fotópapírra nyomtatjuk.
Megnézem a szobában

Többrészes vászonkép

Válaszd ki a neked tetsző elrendezést, majd állítsd be a szegélyt, a vastagságot és a lakkozást. Amennyiben szeretnéd a kép más részletét kivágni, kattints a képbe és húzd a megfelelő helyre. Amennyiben egy képrészletet szeretnél megjeleníteni használd a nagyítás-kicsinyítés gombokat.

Lakkozás
A képek együttes mérete
Niki Tanácsa

A WallMe! szakértőjének javaslata

Ezt a képet én ilyen környezetben képzeltem el! Tedd otthonodat te is színesebbé a Wallme! dekorációs termékeivel. Ha segítségre van szükséged a legideálisabb kép megtalálásához fordulj hozzám és kollégáinkhoz bizalommal!