Cikkszám: WMDAS0034

Beszédes szemek

LoadingKedvencekhez Megosztás
Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Véleményezd te is munkánkat,
és megajándékozunk egy 500 ft-os kuponnal!

Cikkszám: WMDAS0034

Beszédes szemek

LoadingKedvencekhez Megosztás
Tradícionális női viselet egy mélyen vallásos, zárt világból.

Az iszlám vallás a földrajzi elhelyezkedéstől és a hagyományokhoz való ragaszkodás mértékétől függően különböző – a nyugati szemlélő által sokszor konzervatívnak ítélt – viseletet ír elő a nők számára. Az évezredes hagyományok azonban már több országban megengedőbbek a nők számára. Még a képünkön látható – szinte az égész arcot elfedő – nikáb viselése mellett is megengedett az ízléses és visszafogott smink mely néhány évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt.

Ez a kép a Wallme.eu saját, egyedi kollekciójába tartozik. Portfóliónkat nemzetközileg is elismert művészek/grafikusok készítették. E képek kizárólag nálunk érhetőek el.

Rendelhető falikép típusok

Válassz a falikép típusok közül, majd add meg a kép paramétereit!

Vászonkép
Többrészes vászonkép
Poszter
Plexikép
Tapéta
Megnézem a szobában

Képkeretezés

Amennyiben paszpartut szeretnél választani, kérjük add meg a méretét:

 cm
Képeinket 270 g-os fotópapírra nyomtatjuk.
Megnézem a szobában

Többrészes vászonkép

Válaszd ki a neked tetsző elrendezést, majd állítsd be a szegélyt, a vastagságot és a lakkozást. Amennyiben szeretnéd a kép más részletét kivágni, kattints a képbe és húzd a megfelelő helyre. Amennyiben egy képrészletet szeretnél megjeleníteni használd a nagyítás-kicsinyítés gombokat.

Lakkozás
A képek együttes mérete
Niki Tanácsa

A WallMe! szakértőjének javaslata

Ezt a képet én ilyen környezetben képzeltem el! Tedd otthonodat te is színesebbé a Wallme! dekorációs termékeivel. Ha segítségre van szükséged a legideálisabb kép megtalálásához fordulj hozzám és kollégáinkhoz bizalommal!