Cikkszám: WMDAS0064

Bécs

LoadingKedvencekhez Megosztás
Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Véleményezd te is munkánkat,
és megajándékozunk egy 500 ft-os kuponnal!

Cikkszám: WMDAS0064

Bécs

LoadingKedvencekhez Megosztás
Egy magával ragadó montázskép az osztrák fővárosról.

Érdekesség: A város nevének eredete.

Ma a Wien kifejezés több ezer éves folyamat során alakult ki, egyes kutatók szerint egy kelta település nevéből. A történészek szerint a város neve az i. sz. 4. század kelta La-Téne-korszakának Vedunia, azaz „erdei patak” elnevezésből vezethető le. A másik teória azt állítja, hogy a Leopold-hegyen lévő kelta kisváros, Vindobona nevéből eredeztethető a főváros neve, melynek jelentése „fehér föld” vagy „fehér birtok”, és amely több névváltozáson ment keresztül az évszázadok során (Vindovona, Vindovina, Vindomina, Videnica, Vidunji, Viden, Weinne, Wien).

——————————————————————————————————————

Ez a kép a Wallme.eu saját, egyedi kollekciójába tartozik. Portfóliónkat nemzetközileg is elismert művészek/grafikusok készítették. E képek kizárólag nálunk érhetőek el.

Rendelhető falikép típusok

Válassz a falikép típusok közül, majd add meg a kép paramétereit!

Vászonkép
Többrészes vászonkép
Poszter
Plexikép
Tapéta
Megnézem a szobában

Képkeretezés

Amennyiben paszpartut szeretnél választani, kérjük add meg a méretét:

 cm
Képeinket 270 g-os fotópapírra nyomtatjuk.
Megnézem a szobában

Többrészes vászonkép

Válaszd ki a neked tetsző elrendezést, majd állítsd be a szegélyt, a vastagságot és a lakkozást. Amennyiben szeretnéd a kép más részletét kivágni, kattints a képbe és húzd a megfelelő helyre. Amennyiben egy képrészletet szeretnél megjeleníteni használd a nagyítás-kicsinyítés gombokat.

Lakkozás
A képek együttes mérete
Niki Tanácsa

A WallMe! szakértőjének javaslata

Ezt a képet én ilyen környezetben képzeltem el! Tedd otthonodat te is színesebbé a Wallme! dekorációs termékeivel. Ha segítségre van szükséged a legideálisabb kép megtalálásához fordulj hozzám és kollégáinkhoz bizalommal!