Cikkszám: 26158221

Bagoly tapéta

LoadingKedvencekhez Megosztás
Bagoly szerelem
Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Véleményezd te is munkánkat,
és megajándékozunk egy 500 ft-os kuponnal!

Cikkszám: 26158221

Bagoly tapéta

LoadingKedvencekhez Megosztás
Bagoly szerelem

Vicces, bohókás baglyos tapéta gyerekszobába

Méret beállítása
cm
×
cm
Tapéta típus beállítása
Hagyományos tapéta szemcsés felülettel

Minőségi német anyag. Hagyományos tapétaragasztóval kell felhelyezni. Javasoljuk, hogy a tapétázást festő-mázoló szakemberrel végeztesd el.

Fontos információ! A tapéta méretének megadásánál célszerű legalább 3 cm ráhagyással számolni a teljes szélességnél és a magasságnál is! Pl. 400x270cm-es falméretnél érdemes 403x273cm-t rendelni, hogy biztosan ne legyen kisebb a tapéta hibás felrakás vagy pontatlan mérés miatt.

A nyomtatott tapétát kb. 60 – 120 cm széles szegmensekre vágva szállítjuk az adott rendelés és az ügyfél egyedi igénye alapján.

 

PVC mentes tapéta EN 13501 tanúsítvány 100% textil Oeko-Tex certifikált tapéta alapanyag

Matt laminálás
Öntapadó tapéta matt felülettel

Az öntapadó nyomtatott tapéta tapéta ragasztó nélkül, szakember nélkül akár házilag is felragasztható a falra. Ezt az egyedi tapéta típust továbbá számtalan lakásdekorációs célra is használhatod. Pl.: ajtólap tapéta, bútor tapéta, de akár radiátorra is ragaszthatod.

Fontos információ!
– A tapéta méretének megadásánál célszerű legalább 3 cm ráhagyással számolni a szélességnél és a magasságnál is!
– Ha később úgy döntesz, hogy eltávolítod a tapétát, vedd figyelembe, hogy ha festett falra volt felragasztva akkor az eltávolításnál a festék sérülhet!
– A ragasztandó felület tiszta, pormentes, száraz és sima felületű legyen. Festett falra is ragasztható amennyiben nem öreg, sérült valamint nem friss még kiszáradás alatt álló felületről van szó!

A nyomtatott tapétát kb. 60 – 120 cm széles szegmensekre vágva szállítjuk az adott rendelés és az ügyfél egyedi igénye alapján.

Megnézem a szobában

Képkeretezés

Amennyiben paszpartut szeretnél választani, kérjük add meg a méretét:

 cm
Képeinket 270 g-os fotópapírra nyomtatjuk.
Megnézem a szobában

Többrészes vászonkép

Válaszd ki a neked tetsző elrendezést, majd állítsd be a szegélyt, a vastagságot és a lakkozást. Amennyiben szeretnéd a kép más részletét kivágni, kattints a képbe és húzd a megfelelő helyre. Amennyiben egy képrészletet szeretnél megjeleníteni használd a nagyítás-kicsinyítés gombokat.

Lakkozás
A képek együttes mérete