Cikkszám: 151100200

Antilop-kanyon

LoadingKedvencekhez Megosztás
Antilop-kanyon természetfotó absztrakt formákkal
Vásárlói vélemények

Még nincsenek értékelések.

Véleményezd te is munkánkat,
és megajándékozunk egy 500 ft-os kuponnal!

Cikkszám: 151100200

Antilop-kanyon

LoadingKedvencekhez Megosztás
Természet fotó absztrakt mintázatú sziklákkal

A képen látható absztrakt formák alkotója az a művész volt, aki több ezer éves munkával készít el egy ehhez hasonló látványos jelenséget. Ez a művész a VÍZ. A képen az USA Arizona államában található Antilop-kanyon egy részlete látható. A víz eróziós hatására a homokkőből rendkívül egyedi, szép formák jöttek létre, folyamatosan változik ahogy a kanyonban haladunk.

Tudtad? Az Antilop-kanyon fotózása -a képünkön látható minőségben- rendkívül nehéz, mivel a mélyről a világos kijárat felé látható rengeteg kiszögellés mind-mind más fényviszonyokkal rendelkezik. Csak egyetlen fotóval szinte lehetetlen a kép elkészítése mivel az árnyékok és csúcsfények nem lesznek egyensúlyban és a mélyebb részeken lesz túl sötét, vagy a kijárat felé lesz “kiégett” fehér a kép. Az ehhez hasonló profi Antilop-Kanyon fotó elkészítéséhez legalább 10EV fényérték átfogás szükséges.

Ha egy egységes, művészi természetképet keresel akkor rendelj az Antilop-kanyon-ról egy egyedi vászonképet vagy más terméket amit a lenti terméklistában találhatsz.

Rendelhető falikép típusok

Válassz a falikép típusok közül, majd add meg a kép paramétereit!

Vászonkép
Többrészes vászonkép
Poszter
Plexikép
Tapéta
Megnézem a szobában

Képkeretezés

Amennyiben paszpartut szeretnél választani, kérjük add meg a méretét:

 cm
Képeinket 270 g-os fotópapírra nyomtatjuk.
Megnézem a szobában

Többrészes vászonkép

Válaszd ki a neked tetsző elrendezést, majd állítsd be a szegélyt, a vastagságot és a lakkozást. Amennyiben szeretnéd a kép más részletét kivágni, kattints a képbe és húzd a megfelelő helyre. Amennyiben egy képrészletet szeretnél megjeleníteni használd a nagyítás-kicsinyítés gombokat.

Lakkozás
A képek együttes mérete