Tavaszi zsongás – A színek lázadása!

Tavasz közeledtével nem csak a természet éled újjá. Magunkon is érezhetjük, hogy aktívabbak ambiciózusabbak, frissebbek vagyunk, mind testileg, mind lelkileg. Ezt a lendületet pedig a legjobb kihasználni és kreatív projektekben hasznosítani!

Tavasszal sokféleképpen varázsolhatunk vidámságot otthonunkba. Ha környezetünk teljes megújítása a cél, fessünk át otthonunk néhány szobáját és válasszunk hozzájuk merész vidám színeket!

Világos, „óceánkék” árnyalatokkal és néhány kiegészítővel (zsákvászon textilek, levendula csokrok, kagylók, kavicsok) a tenger sós, meleg „hangulatát” hozhatjuk el választott tereinkbe.

Szintén ideális tavaszi hangulatot eredményezhetnek a levendulamezők ihlette színkompozíciók! (Melyek 2014 talán legdivatosabb tavaszi/nyári színharmóniai voltak.)  Ha nyitottak vagyunk az újdonságokra, válasszunk mályva vagy világosabb ibolya színeket falainkra! (A merészebbek a sötétebb ám az előzőekhez hasonlóan üde hatást keltő feketeáfonya színeket is kipróbálhatják)

Természetesen egy egy jól megválasztott dekoráció is képes lehet teljesen új hangulatot kölcsönözni a választott térnek. Egy tavaszi rétet ábrázoló vászonképtáblakép, többrészes faldekoráció vagy esetleg egy vidám, üde színekben játszó tapéta megfelelő lehet, hogy a tél szürkesége után újra a színek uralhassák otthonodat!

Az élet fája

“Az élet fája” – Válaszd ezt a terméket többrészes vászonképként!

Wallme Tipp!
Ha nem találod a megfelelő képet használd a keresőt! Keress rá kulcsszavakra: pl. “tavasz”, “rét”, “tengerpart”! Vagy keress kategóriák szerin!

A hamisítatlan tavaszi (kora nyári) hangulat eléréséhez akár privát „füvészkerteket” is berendezhetünk erkélyünkön vagy lakásunk erre alkalmas tereiben!

Ha azonban nagy átalakításokra nincs időnk, saját készítésű, bohém apróságokkal is megörvendeztethetjük magunkat és szeretteinket! :)

Ha tetszett a cikk, látogass el Pinterest oldalunkra is ahol még több inspiráló képet találhatsz!

Nézd meg Wallme Decor Kft profilját a Pinteresten.

Képek forrása: Pinterest

Mondd el véleményed

Hozzászólás írásához