Tapéta

Egyedi tapéta nyomtatás

Dobd fel az üres egyszínű falat minőségi és tartós tapétánkkal, melyre több ezer téma közül választhatod ki, hogy mit nyomtassunk rá!

Egy tájkép, vagy akár egy klasszikus festmény – válogass képeink közül. Ha pedig a bőség zavarával küzdenél a temérdek kép böngészése közben, akkor használd a szűrőt a keresőben, vagy nyugodtan kérd szakértőnk ingyenes tanácsát a helyiséghez illő tapéta megalkotásában!

Tapéta nyomtatás gyerekszobába

Normál vagy öntapadó tapéta?
Normál tapéta

Prémium minőségű német gyártmány, 100% textil, PVC mentes! Kellemes tapintású strukturált felületű. Hagyományos tapétaragasztóval kell felhelyezni a falra, ezért javasoljuk, hogy festő mázoló szakember végezze el a tapétázást. A nyomtatást UV álló pigmentes festékkel végezzük.

A normál tapéta szemcsés mintázatú.

Öntapadó tapéta

Ezt a típust egyrészt azoknak javasoljuk, akik maguk szeretnék felragasztani az egyedi nyomtatott tapétát egyszerűen, költség nélkül, továbbá ez a tapéta használható ajtólap, bútor és egyéb tárgyak dekorálására is.

WallMe tapéta

Az öntapadó vinil tapéta 3 felülettel rendelhető:

  • Szemcsés: enyhén fényes, szemcsézett strukturált felület.
  • Festővászon: akár az igazi festővászon! Textilhatású felület.
  • Bőr: valódi bőr hatású felület létrehozásához. Exkluzív megjelenést adhatunk az ajtólapnak, bútornak de akár a falon is.

A nyomtatott tapétát 72 cm (normál) és 65 cm (öntapadó) széles szegmensekre vágva szállítjuk tekercsben.

Áraink

Tapétáink ára méretfüggő. Válaszd ki a képet, amelyet meg szeretnél rendelni, majd a kép oldalán add meg a méretet és a tapéta típusát, rendszerünk pedig kikalkulálja számodra a termék árát.