Sztárok az otthonunkban!

Kétségtelen tény, hogy napjainkban a „Celebek” korát éljük. Andy Warhol szavaival élve: „amikor bárki lehet sztár, még ha csak egy pár percig is”. Hogy kik is valójában az igazi sztárok? Ők azok, akiket nem feledhetünk egykönnyen, mert olyat tettek vagy mutattak, ami meghatározó és inspiráló mind a saját, mind a jövő generációra nézve.

jared-PIXERS

A „film” szót sokunk azonosítja Hollywooddal. Azt mondják, a múlt század közepén virágzott igazán a filmipar. Valahogy nem volt ilyen financiális központú. Monumentális alkotások készültek (statisztákkal dolgoztak digitális effektek és számítógépes trükkök híján), a „látványos” egész mást jelentett akkor és most, olyan művek születtek, amelyek a mai kor emberét is sokszor elgondolkodtatják. Olyan klasszikusok ezek, amiknek akár a zenéje, vagy egy-egy mondata mindig a fülünkben cseng.

Dívák, akik meghatároztak koruk, sőt, korunk nő ideáljait és divatját is, Audrey Hepburn utánozhatatlan bája Coco Chanelt is megihlette, Greta Garbo óta viselhetünk garbót a magas nyakú pulóverek helyett.  De szép számban vannak azok a sármos férfiak is, akik a mai hölgy szíveket is megdobogtatják.

natalie-PIXERS

tom-PIXERS

Persze van néhány ikon, akik nem feltétlenül színészi tehetségük révén maradtak meg a köztudatban, gondoljunk csak az elragadó Marilyn Monroe-ra. Nem titok, hogy a Kennedykhez fűződő viszonya sokkal inkább volt ismert, mint bármelyik filmje. Persze eszemben sincs elvitatni tehetséges színésznői mivoltát, a „Van aki forrón szereti”-t ő tette igazán forróvá :) Mozicsillag a javából, aki még mindig megdobogtatja a férfiszíveket! A kellem, az érzékiség, a nőiesség szimbóluma lett nem csak saját, de az utókor generációi számára is

Nem csak filmcsillagok ragyognak a szórakoztatás örökkévalóságának egén. Bőven akad ott hely olyan zenészeknek is, mint Elvis, Luis Armstrong, vagy akár a Beatles.

Home Theater in New Modern House

Modern living-room

WMPG0077-regi-fotok-beatles-for-sale-szoba

Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogy te is otthonodban köszönthesd őket! A fekete-fehér fotók eleganciát kölcsönöznek bármilyen enteriőrnek. Jól mutatnak kicsiben, keretezve, vagy nagyban vászonképként, de ha igazán ütőset szeretnél, akkor egy egész falat is tapétázhatsz kedvenced óriási portréjával.

WMDAS0022-festmenyek-gregory-peck

WMDAS0020-festmenyek-my-fair-lady

 

Wallme Tipp!
E képek kizárólag nálunk érhetőek el, amelyet nemzetközileg is elismert művészek/grafikusok készítettek.

Válassz a falikép típusaink közül és otthonodban is csodálhatod kedvenc sztárjaidat!

 

www.pinterest.com

Mondd el véleményed

Hozzászólás írásához