Saját fotódból portré

Fotóból festményt!

Ha szeretnéd otthonod dekorációját még személyesebbé, még egyedibbé tenni a Wallme.eu „Fotóból festményt” szolgáltatása lehet az ideális választás számodra.

Az általad elküldött fotóból kollégánk néhány nap alatt modern, digitális festményt készít. Az általunk készített festmények szabad kézzel, digitalizáló rajztábla segítségével készülnek, precíz és aprólékos művészi alkotófolyamat eredményeként. Ez az alkotófolyamat köszönőviszonyban sincs a világhálón elérhető „instant” fotóból festmény szerkesztő alkalmazásokkal és az ismert grafikai szoftverek effektjeivel.

A kész képeket igény szerint vászonra nyomtatva (vakrámára feszítve) és prémium minőségű fotónyomatként is megrendelheted, melyhez tetszőleges keretet is választhatsz!

Nyomataink a legkorszerűbb/legmodernebb technikával készülnek, festékeink és certifikált nyomathordozóink élettartamának köszönhetően pedig még évtizedek múltán is eredeti színeikben ragyognak.

A fotóból festmény szolgáltatás által készített festmény ajándékba is adható, így akár több szerettünkkel is megoszthatjuk ezt a különleges élményt!

Milyen fotót küldjek?

Digitális festmény tulajdonképpen bármi lehet: egy nyaraláson elkapott hangulatkép, egy portré vagy éppen egy mókás fotó házi kedvencedről!

Wallme Tipp!
A digitális festmény műfaja legjobban a stúdió körülmények között készült portréknál érvényesül. Ha ez nem lehetséges, akkor is célszerű egy szépen megkomponált jó minőségű fotót küldeni.

Választhatok testreszabott stílust digitális festményem koncepciójához?

Lehetőséged van tradicionális/klasszikus és modern, merészebb vonalvezetésű festmény rendelésére is.  Tekintsd meg a két stílus közötti különbséget:

portrefestes-eredeti

Eredeti fotó

portrefestes-realista-stilus

Tradicionális/klasszikus stílus

portrefestes-modern-stilus

Modern stílus

Árlista

Méret Ár
30×30 cm: 13 000 Ft+áfa
50×50 cm: 29 000 Ft+áfa
90×90 cm: 80 000 Ft+áfa
30×45 cm: 19 000 Ft+ áfa
40×60 cm: 29 000 Ft+áfa
60×90 cm: 70 000 Ft+áfa
90×135 cm: 115 000 Ft+áfa

Fontos: Előre meghatározott standard áraink portrékra vonatkoznak (maximum 2 alak + háttér kidolgozása) és nem tartalmazzák a nyomtatás költségét Ha más fajta képet szeretnél vagy a küldött képet nyomtatva szeretnéd kérni, kérj egyedi árajánlatot!


Ajánlatkérés

Milyen stílust szeretnél?
Milyen méretben kéred a digitális festményt?

cm× cm

Szeretném kinyomtatni:
Milyen méretben kéred a nyomtatást?

cm× cm