Rólunk

csalad

Szabó Zsombor vagyok, a WallMe Decor tulajdonosa, megálmodója. Mindig is vonzódtam a művészetekhez, érdeklődtem a design iránt, s tudatosan törekedtem arra, hogy környezetemet, azt az életteret, amelyben mindennapjaimat töltöm – legyen az az otthonom vagy az irodám – szebbé, izgalmasabbá varázsoljam magam, a családom és a munkatársaim számára.

2004–ben a feleségemmel közösen az otthonunk egyik szobájából indítottuk el a vállalkozásunkat, mely az évek során a térség piacvezető nyomdaipari cégévé nőtte ki magát. Az itt szerzett tapasztalat és a művészet iránti szeretetünk új, kreatív ambíciók felé irányított minket.

Így született meg családunk legifjabb tagja a WallMe Decor, melynek életre hívásával nem titkolt célunk olyan területeket meghódítani, mely a lehető legtöbb inspirációt és kreativitást nyújthatja nekünk és vásárlóinknak egyaránt.

Számunkra és elkötelezett munkatársaink számára ez nem csupán munka, hanem egyben hobbi is, hiszen nap mint nap a klasszikus és modern művészet remekeivel dolgozhatunk, miközben vásárlóink visszajelzéseiből, az áltuk küldött fotókból tudjuk azt, hogy mekkora izgalommal várják az általunk elkészített képeket, s micsoda örömmel ajándékozzák azt szeretteiknek vagy díszítik vele saját otthonukat.

Ez inspirál mindannyiunkat arra, hogy munkánkat a legnagyobb odaadással és szenvedéllyel végezzük. A WallMe csapata