Régi bútoraink új élete

Mindannyiunknak lehet olyan régi bútora, amely talán már kevésbé divatos, mégis fájdalmas lenne a padlásra száműzni vagy kidobni. Most adunk néhány egyszerű tippet, hogy mentsd meg és varázsold újjá kedvenc, “sokat megélt” berendezési tárgyaidat!

Az öntapadós tapéták lakásunk számtalan szegletében hasznosíthatóak! Használhatjuk őket ötletes ajtó dekorációként vagy akár egész falfelületeket betöltő hatalmas installációként is!

Ám elsődleges funkcióikon túl betölthetnek egyéb szerepeket is, ha kreatívan használjuk őket!

Az öntapadós tapéták a már említett alkalmazási területeken túl kiválóan használhatóak régi (akár antik) bútoraink renoválásához is!

Ha végiglapozzátok inspirációs galériánkat meg fogtok lepődni milyen sokféle módon használhattok öntapadós tapétát és falmatricát régi bútoraitok “felfrissítéséhez”! Azon túl, hogy bútoraitok még személyesebbé vállnak e kreatív munkák során, nem elhanyagolható kiadásoktól is megkímélhetnek titeket, hisz egy új bútor garnitúra vásárlása lényegesen többe kerül mit néhány apróbb kellék vagy kiegészítő beszerzése!

Kezdjétek el már most tervezni saját „bútor-renováló” projekteteket a Wallme termékeivel!

Wallme Tipp!
Vásárlás előtt mindig pontosan mérjétek le a dekorálni kívánt felületeket és ha szükség van rá tapétázás előtt fessétek át a bútort, hogy a választott minta harmonizáljon a bútor színével!

Válogassatok design tapétáink között vagy….

 

…válasszatok egy tetszőleges fotót (esetleg festményt) bútorotok dekorálásához és tegyétek még egyedibbé a koncepciót!

 

tapéta.bútor14

Öntapadós tapéta inspiráció

Ötlet: http://eletszepitok.hu/

Képek forrásai:
http://www.welcometothemousehouse.com/
http://heybernice.com/
http://www.galapagosdesigns.com/blog/
http://nicolettetabram.com/

& Pinterest

Mondd el véleményed

Hozzászólás írásához