Poszter

Művészi minőségű poszter nyomtatás nem csak művészeknek!

Mitől művészi a művészi nyomtatás? Szakmai nevén Giclée nyomtatásnak vagy fine art nyomtatásnak nevezzük azt az eljárást, amikor tintasugaras nyomtatással olyan papír vagy vászon nyomatokat készítünk, melyek az elérhető legmagasabb minőségben biztosítják a színhelyességet, színterjedelmet, felbontást és a rendkívül hosszú élettartamot.

Tovább a választható képekhez »

2000x884_poszter

 

 

Mi így nyomtatunk neked, ha posztert rendelsz!

WallMe poszter nyomtatásNincs évek múlva elsárguló vagy kifakult nyomat, nincs hullámosodó papír, csak prémium anyagok, szemkápráztató színek és felbontás!

Minőség
  • 2880dpi felbontás
  • 12 színű pigment festékes nyomtatási rendszer
  • Savmentes művészi papír és vászon alapanyagok
  • Certifikált élettartam, több mint 60 év fakulás nélkül.
  • Színhelyes színek
  • 20 év garancia!
Minőségi Canson papírok

Kizárólag a szakma legtartósabb és legmagasabb minőségű alapanyagaira nyomtatunk! A francia Canson-Infinity művészi papírokat és vásznakat gyártó vállalatának alapítása egészen 1557-re (nem elírás!) nyúlik vissza. Természetesen az újkor Canson fotópapírjai „csupán” 1865 óta vannak jelen a kínálatukban.

A csúcsminőségű Canson nyomtatható anyagok, a színhelyes ICC profilok és a 12 színes pigment festékes nyomtatási rendszerünknek köszönhetően nem csak „Giclée” művészi minőségben nyomtatunk, de a nyomatok élettartama akár több mint 100 év! A Canson alapanyagokra nyomtatott poszterekre 20 év garanciát vállalunk!

acid-free_100epson-certified_100canson-logo_100iso-9706-archival-print-quality_10020_ev_garancia.png20_ev_garancia100_szazalek_garancia

 

 

 

 

 

 

Áraink

Posztereink ára méretfüggő. Válaszd ki a képet, amelyet meg szeretnél rendelni, majd a kép oldalán add meg a méretet és, hogy milyen papírra kéred a nyomtatást, rendszerünk pedig kikalkulálja számodra a termék árát.