Plexikép

A plexiképet szeretni fogod ha kedveled a modern, minimalista megjelenésű faldekorációt! A optikailag víztiszta és vastag akrilüveg egyedi mélységet ad a képnek, a magasfényű felület élénk, vibráló színeket és exkluzív megjelenést biztosít. Az otthoni vagy irodai dekoráció mellett a plexi nyomtatás fotóművészeti vagy digitális grafikai alkotások bemutatására is egy ismert és széles körben alkalmazott megoldás. A rejtett akasztó egyben távtartó is, ez által a plexifotó szinte lebeg a fal előtt.

Tovább a választható képekhez »

Művészi nyomtatás minőség

A minőségben nem ismerünk kompromisszumot! A nyomtatáshoz kizárólag savmentes és certifikált 270 g-os fotópapírt használunk melyet színhelyes minőségben nyomtatunk 12 színes UV álló pigment festékes nyomtatóval. Éppen ezért a plexikép termékünk nem csupán egy exkluzív lakásdekoráció! Profi fotózással és alkalmazott grafikai területen dolgozó művészek számára is olyan tökéletes minőségű megjelenést biztosít mely galériákban, kiállításokon biztos sikert arat! A fotónyomatot olyan speciális eljárással kasírozzuk a plexi felületére, mely nem hagy légbuborékot és optikailag nem befolyásolja a színeket.

A távtartó-akasztó felhelyezéséhez nem használunk egyéb lemez anyagot a plexi hátulján, ami rontaná a homogén víztiszta akrilüveg látványát! Az akasztó közvetlenül a plexi hátuljára kerül speciális ragasztással. A plexikép felülete antisztatikus bevonattal van ellátva, ami segít távol tartani a port.

 

A WallMe plexiképpel szebb a végeredmény

Az általunk alkalmazott kasírozott plexifotó egyértelműen szebb végeredményt biztosít a direkt nyomtatott eljárással szemben! A különbség szembetűnő! A direkt UV nyomtatással nyomtatott plexi lemezek elsősorban reklámgrafikai megoldásra alkalmasak. Szépek, de nem közelítik meg a Wallme plexikép minőségét sem színterjedelemben, sem felbontásban.

Plexikép nyomtatása

 Választható opciók csak nálunk!

Még különlegesebbet szeretnél? A plexikép nem csak a hagyományosnak tekinthető 5 mm-es, hanem vastagabb 10 mm-es plexivel is választható a webáruházunkban! A vastagabb plexi még nagyobb mélységet, egyedi látványt nyújt. Fontos viszont, hogy ez dupla súllyal is jár, ezért itt korlátozott a méretválaszték.

Áraink

Plexiképeink ára méretfüggő. Válaszd ki a képet, amelyet meg szeretnél rendelni, majd a kép oldalán válaszd ki a méretet és a kép vastagságát, rendszerünk pedig kikalkulálja számodra a termék árát.