Pink harmónia

A rózsaszín használatától sokan ódzkodnak a lakberendezésben, pedig visszafogott árnyalatai nagyszerű alapszínek lehetnek. Ha megtaláljuk a megfelelő bútorokat és kiegészítőket, igazán kifinomult enteriőrt alakíthatunk ki!

Ha rózsaszín falú belső terekre gondolunk először önkénytelenül is kislányok szobái juthatnak eszünkbe amelyek pónikkal, Barbie babákkal, plüss cicákkal és különböző ehhez hasonló cukiságokkal vannak tele! :)

Nyilvánvaló, hogy a pink (és annak megannyi árnyalata) mindig is feminin szín fog maradni ám ez közel sem jelenti azt, hogy automatikusan „száműznünk” kellene ezt a színcsaládot a „lányos szobák” falaira! Egy rózsaszín enteriőr lehet érett, nőies, érzéki, titokzatos és nem utolsó sorban határozottságot tükröző is!

Ha kellően visszafogott, lágy árnyalatot választunk és megtaláljuk a legmegfelelőbb kiegészítő színeket is nem csak dekoratív és különleges összhatást érhetünk el, de a puha hatású mályva, halvány rózsaszín vagy barackszínű belső terek fáradt idegeinket is megnyugtathatják e mellett pedig kreativitásunkat is nagyban növelhetik!

Wallme Tipp!
Ahhoz, hogy a pink árnyalatú falak ne váljanak émelyítővé, keverjétek őket szürke vagy kőszínű felületekkel!

pinkpaletta

Galériánkban összeszedtünk néhány érzékletes példát a halvány rózsaszín árnyalatok okos használatára!

Ahogy általában a semleges színekről elmondható, a halvány – szürkés tónusú – pink falszíneken is kiválóan mutathatnak faliképeink, hisz ezek a lágy, selymes színképletek nem vonják el a figyelmet dekorációinkról!

pink_wallme

Toszkán táj” – kattints a képen látható festményért!

 

A falmatricák is kiválóan mutatnak pink felületeken!

pink_wallme2

Képek forrásai: Pinterest & http://design-seeds.com/

Mondd el véleményed

Hozzászólás írásához