Multiframe

 

Multiframe: Az életed fontos pillanatai képekben!

A multiframe egy olyan modern, de mégis időtlen falikép rendszer amiben összeállíthatod a saját fotómontázsodat! A csomag előre meghatározott elrendezésű és méretű képkeretekből áll. Több ilyen előre megszerkesztett montázst hoztunk létre melyek között biztosan megtalálod a számodra megfelelő méretű és formájú multiframe típust. A kiválasztott montázshoz gyorsan és egyszerűen feltöltheted a fotókat és pár kattintással már le is adhatod a megrendelést.

Megnézem a multiframe montázsokat »

multiframe-kepkeretek

De hogyan tudom a képen látható elrendezést a falon elhelyezni?

Ne aggódj emiatt! Minden multiframe képkeret csomaghoz egy speciális, nyomtatott sablonpapírt küldünk, melyet ideiglenesen fel kell ragasztanod a falra. Ezután a többi lépés már gyerekjáték lesz. A mellékelt beütős akasztók ráadásul tovább egyszerűsítik a műveletet, nem lesz szükséged tiplire vagy szögre.

Multiframe képkeretek felszerelése

 

Minőségi keretezett képek! Multiframe képkeret

Fa képkeret, paszpartu karton, üveg előlap. A hasonló képkeretekkel ellentétben ez nem műanyagból készül, illetve az előlap sem plexi, mely könnyen karcolódik.

Mint minden termékünknél, a Multiframe képkeret montázsoknál is a minőségre törekszünk.

A nyomtatási alapanyagnál sem adjuk alább a fakulásmentes fotópapírnál, melyet elképesztő színhelyességgel és felbontással nyomtatunk!

 

A keret felépítése:  WallMe multiframe keret
  • Fa képkeret, mely választható fekete vagy fehér színben.
  • 270 g-os fotónyomat.
  • Savmentes certifikált fotópapír alapanyag, akár 60 év fakulásmentes élettartammal.
  • 1 mm fehér paszpartu karton, mely kiemeli a fotó témát.
  • 2 mm-es üveg előlap.