Multiframe – Életünk képekben!

Van-e jobb dekoráció a nappalink falára, mint a saját vagy éppen rólunk és életünk fontosabb pillanatairól készült fotók. Aligha! Lássuk, hogyan lehet ezt esztétikus, egységes és modern formában megmutatni!

Századunkra abszolút jellemző, hogy gyakorlatilag tele vagyunk kütyükkel, amiknek jó része természetesen fotóképes. Így aztán nincs hiány emlékképekből. Mit is kezdhetünk ezzel a temérdek mennyiségű emlékkel? Neeeem, ne posztoljuk a Facebook-on!… Inkább szelektáljuk, tartsuk meg az igazán fontosakat és értékeseket, és díszítsük vele otthonunkat! Erre van egy remek tippünk: a Multiframe !

Modern living room apartment

Minőségi keretezett képek

A Multiframe egy olyan keretezett kollázs, melyben külön-külön keretezett képek vannak úgy összerendezve, hogy a téma és az összeállítás egy fantasztikus összképet ad. „Ilyet én is tudok”- gondolhatják sokan, de mint mindenben, az ördög itt is a részletekben rejlik – tehát jó, ha profikra bízod a munkát, azaz ránk! ;)

multiframe-kepkeretek2

Fa képkeret, paszpartu karton, üveg előlap – a hasonló képkeretekkel ellentétben ez nem műanyagból készül, illetve az előlap sem plexi, mely könnyen karcolódik. Mint minden termékünknél, a Multiframe képkeret  montázsoknál is a minőségre törekszünk. A nyomtatási alapanyagnál sem adjuk alább a fakulásmentes fotópapírnál, melyet elképesztő színhelyességgel és felbontással nyomtatunk!

multiframe2

Hogy fog festeni a falon?

Hogy a felszerelés se okozzon gondot, minden elrendezéshez adunk egy sablont, így garantáltan ugyanúgy néz majd ki a falunk, mint a megrendeléskor a monitoron. Minden multiframe képkeret csomaghoz egy speciális, nyomtatott sablonpapírt küldünk, melyet ideiglenesen fel kell ragasztanod a falra. Ezután a többi lépés már pofon egyezrű. A mellékelt beütős akasztók ráadásul tovább egyszerűsítik a műveletet, nem lesz szükséged tiplire vagy szögre.

multiframe-kepkeretek-felszerelese1

A sablonnal már ez is gyerekjáték lesz!

Ne feledjük, hamarosan itt a Karácsony és ez remek ajándéklehetőség!

 

Mondd el véleményed

Hozzászólás írásához