Multiframe: A faldekorációk legújabb sztárja!

A Wallme legújabb termékcsaládjával néhány kattintással készíthetsz magadnak galéria minőségű kép kompozíciókat! A multiframe egy olyan modern, de mégis időtlen falikép rendszer amiben összeállíthatod a saját fotómontázsodat.

Több korábbi írásunkban is foglalkoztunk már azzal, hogy a legújabb lakásdekorációs trendek előszeretettel használják az úgynevezett multiframe technikát, mely kifejezés több dekorációs képből álló kompozíciót jelent.

Azt, hogy ez a kompozíció egy harmonikus, letisztult – a szépművészeti galériák falaira emlékeztető – elrendezés legyen vagy egy bohém és csapongó egyveleg, mindenkinek magának kell eldöntenie.

Tény, hogy különböző régi és új keretekből összeválogatni egy multiframe kompozíciót majdnem olyan élvezetes mint egy mértani pontossággal megtervezett, esztétikus és letisztultságával gyönyörködtető elrendezés!

multiframe slider

Kilenc képből álló multiframe.

Azonban ha magunk akarunk nekivágni egy galériás fal elkészítéséhez az valószínűleg rengeteg időt és energiát fog felemészteni, hisz a látszólagos diszharmónia is pontos, átgondolt tervezést igényel. Ha válogatás nélkül vegyítjük és dobáljuk egymás mellé kereteinket az nagy eséllyel vezethet katasztrofális végeredményhez.

Új termékcsaládunkkal azoknak szeretnénk segítséget nyújtani akik vagy először próbálkoznak multiframe kompozíciókkal vagy alapvetően a letisztult, harmonikus ám mégis fiatalos lakásdekorációs megoldások hívei!

multiframe6

Hat képből álló kompozíció.

Tekintsétek meg a Wallme vadonatúj multiframe termékeit melyeket hihetetlenül egyszerűen pár pillanat alatt személyre szabhatsz! FONTOS! A kompozíciók árai, választott családi képeid prémium minőségű nyomtatását is tartalmazzák!

 

Azért sem kell aggódnod, hogy a megrendelt képeket nem tudod majd megfelelően elrendezni! Minden multiframe képkeret csomaghoz egy speciális, nyomtatott sablonpapírt küldünk, melyet ideiglenesen fel kell ragasztanod a falra. Ezután a többi lépés már gyerekjáték lesz. A mellékelt beütős akasztók ráadásul tovább egyszerűsítik a műveletet, nem lesz szükséged tiplire vagy szögre sem.

multi_sablon

Multiframe sablon.

Ugye milyen egyszerű?

Természetesen, ha beleszerettél multiframe faladba a kísérletezésről sem kell lemondanod!

Alap-kompozíciódat akár ki is egészítheted egyéb keretezett képekkel is!

 

Ha pedig egy igazán különleges multiframe elemre vágysz grafikus művészünk akár saját portrédat is elkészíti neked!

 

Légy kreatív és vágj bele még ma egy izgalmas dekorációs kalandba a Wallme termékeivel!

 

Mondd el véleményed

Hozzászólás írásához