Miért a WallMe?

Mi a Wallme-nál szeretjük a munkánkat! Az inspiráló képeket, kreativitást és a prémium minőséget. Az elsődleges célunk, hogy Téged inspiráljunk, és a segítségünkkel vigyél színt, életet az otthonodba. Legyen az egy vászonkép, egy teljes falat borító fotótapéta vagy akár egy apró falmatrica.

Évtizedekig élénk színek

Több évtizedes szakmai tapasztalatunk, eddig elért sikereink és maximalizmusunk a garancia rá, hogy termékeink a legmagasabb minőséget képviselik. Nem ismerünk kompromisszumot, csak a legjobb alapanyagokkal dolgozunk.

20 év garancia vászonképreKépeink múzeum minőségű Giclee (Mi az a Giclee?) nyomatok, melyek akár 20 év után is ugyanazt az élményt nyújtják, mint a vásárlás napján! A kiváló minőség érdekében kizárólag prémium minőségű un. savmentes, certifikált alapanyagokat, certfikált UV álló festékeket és színkalibrált nyomdai rendszert használunk annak érdekében, hogy képeink fakulás nélkül a lehető leghosszabb ideig díszíthessék otthonod vagy irodád falát.

 

Ismerd meg a WallMe csapatát »

Exkluzív, kortárs alkotások

Nagy lelkesedéssel állítottuk össze a portfóliónkban helyet kapó modern dekorációs képgyűjteményünket, mellyel reményeink szerint örömet szerezhetünk a modern, kortárs művészeteket kedvelő látogatóinknak. A dekorációs képeken belül a csapatunk egyik legnagyobb büszkesége az az exkluzív és egyedi modern portfólió, melyet kizárólag a Wallme felkérésére alkottak meg tehetséges kortárs művészek.

 

Klasszikusok az otthonodban

A WallMe megálmodásakor csapatunk célja nem egy több millió képből álló vegyes minőségű képadatbázis létrehozása volt, hanem olyan maradandó művészeti értékek bemutatása, mely jelen pillanatban példa nélküli a magyar piacon. Kollekciónk kalandozás a művészetek, a művészettörténeti korszakok és alkotók világában. Arra törekedtünk, hogy ne csupán a képeket mutassuk meg számodra, de rövid művészettörténi betekintést is nyújtsunk.

Ennek jegyében állítottuk össze több, mint 2000 darabból álló klasszikus festmény kollekciónkat, melyben megtalálhatod a legismertebb és legnépszerűbb klasszikus műveket. Ezekről a műalkotásokról készült múzeumi minőségű reprodukcióhoz eddig nagyon nehezen juthatott hozzá a hazai közönség.

 

Elkötelezett, lelkes, szakértő csapat

Számunkra és elkötelezett munkatársaink számára megrendelőink igényeinek teljesítése nem csupán munka, hanem egyben hobbi is, hiszen nap mint nap a klasszikus és modern művészet remekeivel dolgozhatunk, miközben vásárlóink visszajelzéseiből, az általuk küldött fotókból tudjuk azt, hogy mekkora izgalommal várják az általunk elkészített képeket, s micsoda örömmel ajándékozzák azt szeretteiknek vagy díszítik vele saját otthonukat.

Ez inspirál mindannyiunkat arra, hogy munkánkat a legnagyobb odaadással és szenvedéllyel végezzük.