Matricázzunk!

Az elmúlt években egyre inkább elterjedőben van a falmatrica vagy más néven faltetoválás. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, a motívumok tárháza pedig végeláthatatlan. Most a gyerekszobára fókuszálva adunk néhány ötletet.

700332032668037646329d85e7fb6524

Ha valaki netán nem rajong a faldekorációkért, a gyerekszobát akkor sem hagyja csupaszon, ebben egészen biztos vagyok. Egyrészt ettől cukibb lesz a szoba, másrészt, ha a gyerek talál valami néznivalót a falon, az is leköti őt. A „néznivaló” az esztétikumon túl egyéb célt is szolgál, mégpedig a baba látását. Minél távolabb tud fókuszálni, annál jobban nyílik ki számára a világ, fedezi fel a nagy „maszatból” a konkrét formákat, amik számára nagyon érdekesek. Később, amikor már nagyobb, a különböző formák tanulását is „gyakorolhatja”, nem kell mást tennie, csak a falra nézni. ;)

4252d191c3d0c5faee11cb165e52c01f

Miért pont falmatrica? Pofon egyszerű a válasz! Ezt az anyukák is könnyedén felrakhatják a falra, nem kell heteken át könyörögni apának, hogy fúrjon már ki két lukat a csavaroknak vagy üssön be három szöget a falba azoknak az édes kis képeknek. Ezen felül nagyobb falszakaszokat is tudunk dekorálni. Az „árnykép”-es megjelenéssel a különböző grafikák sokkal hangsúlyosabbak és természetesen nem csak feketében készülnek, több mint 20 különböző színben elérhetőek kínálatunkban.

blog falmatrica

37ed336da210b50e4ea21e4da73f3057

Hogyan csináljuk?

Az öntapadós falmatrica terméket hosszú élettartamú polimer fóliából vágjuk ki egy számítógép vezérlésű vágóplotterrel. A vágás után eltávolítjuk a felesleges fólia részleteket, majd a kész öntapadó dekoráció felületére egy ún. applikáló fóliát ragasztunk. Ezáltal a – szintén öntapadó – applikáló fólia segítségével tudjuk egy darabban lehúzni a hordozópapírról a matrica dekorációt, majd felragasztani a falra.

Ne aggódj a ragasztás miatt! Használati utasítást mellékelünk a matricarendelésedhez, amellyel biztosan sikerülni fog a művelet.

falmatrica-felhelyezese

A nevével ellentétben nem csak a falra ragaszthatjuk őket. Dekorálhatunk vele bútorokat, vagy akár az ajtóra is felragaszthatjuk, a fantáziánkra van bízva.

evszak

 

 

Képek forrása: www.pinterest.com

Mondd el véleményed

Hozzászólás írásához