Alkoss velünk: kreatív konyhai ötletek!

Szeretnéd felfrissíteni konyhádat, de nem tudod, hogy fogj hozzá? Nem akarod lecserélni a teljes berendezést, csak néhány jópofa újdonságra vágysz? Mutatunk néhány kreatív ötletet, melyeket akár egy délután alatt kipróbálhatsz!

Sokszor amikor konyhánk felújításán – vagy új dekorációs elemek beszerzésén – gondolkozunk, általában nagy ráfordítást igénylő, költséges beruházások jutnak az eszünkbe. (Konyhabútorok cseréje, drága, új konyhai eszközök, dísztárgyak…)

Kis ötletességgel, furfanggal azonban nem csak rengeteg költségtől kímélhetjük meg magunkat de egy olyan egyedi irányba is elmozdíthatjuk új konyhánk koncepcióját mely százszor barátságosabb és otthonosabb lehet egy steril, teljes egészében előre megtervezett gyári összképnél.

Egészen elképesztő dekorációs tárgyakat alkothatunk például kidobásra ítélt evőeszközeinkből. Íme néhány példa!

Wallme Tipp!
Ha a galériában látható evőeszközös dekorációs képre vágysz, válassz kínálatunkból egy a koncepcióddal megegyező textúrájú absztrakt képet – rendeld meg vászonképként a neked leginkább tetsző kerettel és már készítheted is egyedi faldekorációdat!

Néha nem kell egész falat betöltő új tapéta sem! Ha megfelelő helyeken használod elég egy két négyzetméter ahhoz, hogy teljesen új hangulatot kapjon a választott felület! / Arról, hogy öntapadós tapétáinkkal hogyan újíthatod fel régi bútoraidat ITT írtunk korábban!

Azt pedig, hogy milyen dekoratív tud lenni önmagában is egy konyhai falat betöltő multiframe kompozíció, tökéletesen illusztrálja az alábbi kép:

multiframe konyha

Konyha, multiframe kompozícióval!

Ez a világtérkép tapéta is lélegzetelállító látványt nyújt!

konyha térkép

Vidám étkező, világtérképpel.

Wallme Tipp!
Ha hasonló dekorációra vágysz, válaszd „Világjárók térképe” nevű falmatrica termékünket melyet a hozzá járó pozíció jelekkel teljes egészében személyre szabhatsz!

További inspiráló galériákért látogassatok el Pinterest oldalunkra is!

Nézd meg Wallme Decor Kft profilját a Pinteresten.

Képek forrása: Pinterest

Mondd el véleményed

Hozzászólás írásához