Keretezett kép

Válaszd ki a képet, állítsd össze az egyedi képkeretet és rendeld meg online!

Saját képkeretező műhelyünkben a legmodernebb képkeretező gépeket alkalmazzuk, a keretezéshez pedig akár múzeumi minőségű savmentes képkeretező alapanyagok is választhatók. Mindezt azért, mert a képkeretezésnél is a lehető legszínvonalasabb minőségű terméket szeretnénk legyártani számodra.

Biztosak vagyunk ebben a minőségben, éppen ezért 20 év garanciát vállalunk a megrendelt keretezett képre!

Tovább a választható képekhez »

Online képkeretezés

 

 

Hogyan működik az online képkeretezés?

Megpróbáltuk a lehető legegyszerűbben használható és átlátható rendszert létrehozni. Csupán néhány lépésen kell végig menned:

1. Válaszd ki azt a képet a kollekciónkból, amelyet keretezni szeretnél.

2. Add meg a bekeretezendő kép méretét.

3. Válaszd ki a neked tetsző képkeret típust.

4. Ha szeretnél paszpartut, ezt is kiválaszthatod és a méretét is megadhatod.

5. Válaszd ki az üveglap vagy a laminálás típusát.

6. A folyamat végén láthatod, hogy mekkora méretű lesz a faladon a kiválasztott kép a kerettel együtt.

Klasszikus vagy modern?

A keretezett kép kortalan lakásdekoráció! Bármilyen stílust is kedvelsz, biztosan találsz egy megfelelő képkeret összeállítást. Választhatsz klasszikus, fiatalos, modern vagy minimalista stílusú képkeretek közül. A paszpartu különleges hatást kelt, teljessé teszi a keretezett képet. A szélesebb paszpartu drámai módon kiemeli a képet!

Tudtad?
    • Az országban egyedülállóan alacsony áron választhatsz múzeum üveget a normál képkeretező üveg helyett! Miért különleges a múzeum üveg? Olyan hatást kelt, mintha nem is lenne semmi a kép előtt! A hagyományos float üveghez képest 80%-kal kisebb a tükröződése, valamint a kép színeit sem módosítja. Nézd meg a különbséget!

  • Az általunk nyomtatott 270 g-os certifikált Canson fotópapír és a 12 színrendszerű pigmentes festék kombinációval legalább 60 évig nem látható fakulás a megvásárolt keretezett képen.
Áraink

A képkeretezés ára méretfüggő. Válaszd ki a képet, amelyet meg szeretnél rendelni, majd a kép oldalán add meg a méretet, állítsd be milyen keretet és paszpartut szeretnél, rendszerünk pedig kikalkulálja számodra a termék árát.