Ismerd meg Nikit és Editet! Kérj tanácsot!

niki-edit

Kedves Látogató! Engedd meg, hogy bemutatkozzunk, mint a Wallme bloggerei és tanácsadói.

Ipari termék- és formatervező mérnökként végeztünk a BME-n. Mi vagyunk a Lak-hatás Stúdió Bt. magja és a www.lakhatas-design.blogspot.hu szakértői is.

Kb. ezer évvel ezelőtt találkoztunk az egyetemen -mikor még a bolognairól mindenkinek a spagetti jutott először eszébe…-, elég régi már a barátságunk, ami az évek folyamán munkakapcsolattá is vált. Miután az Egyetemen végeztünk, kicsit másfelé vettük az utunkat. Edit a lakberendezéssel kezdett komolyabban foglalkozni, saját céget alapított és elkezdte építeni a vállalkozását. Niki egy hazai bútorgyártóhoz került tervezőként, a cég főleg konyha és nappali bútorokat gyártott. A válságot persze mindannyian megéreztük, így Niki is kicsit irányt változtatott egy nagy multi felé. Majd anyák lettünk és újult erővel vetettük bele magunkat ezúttal már a közös munkába.

A szakmánknak szerves és elengedhetetlen része a dekoráció. Legyen szó, konyháról, hálóról, nappaliról vagy a lakás bármely részéről, mert önmagukban a bútorok nem adják vissza a hely hangulatát. Innen eredeztethető közös munkánk is a wallme.eu-val – bár az ismeretség ennél jóval régebbi.

Sok területen dolgoztunk már, de egy biztos. Szenvedélyünk a design és a belsőépítészet, na meg persze a dekoráció, így ilyen témákkal jelentkezünk most már itt is hétről-hétre. Inspirációkat adunk, hogy megtalálhasd a saját stílusodhoz legmegfelelőbb kiegészítőket.

Várunk szeretettel:
Edit és Niki

Lak-hatás Stúdió Bt.
www.lak-hatas.hu
www.lakhatas-design.blogspot.hu

Szeretnél tanácsot kérni tőlünk? Írj nekünk!