Instant jókedv!

A dekorációs falmatricák és tapéták felhasználási lehetőségei szinte végtelenek: Ízlés szerint tekinthetünk rájuk faliképszerű dekorációs elemként, de használhatjuk őket belső tereink koncepciójához szervesen kapcsolódó attribútumokként is!

Az utóbbi verzióhoz szolgál kiváló példaként a szerb Arhitektura Budjevac tervezőiroda munkája, akik egyedi faldekorációkkal tették igazán interaktívvá a képeken látható kávézó belső tereit.

A tervezők nem csupán arra ügyeltek, hogy a falon megjelenő feliratok, ábrák dekoratívak és trendiek legyenek, hanem arra is, hogy a marketing szempontokon túlmenően pozitív tartalmat is közvetítsenek:

A játékos – komplett történeteket elmesélő – illusztrációkat krétatáblára emlékeztető felületre helyezték fel mely már önmagában is kellemes, „vintage” hangulatot közvetít, mindezt pedig, pozitív megerősítésekkel, bölcsességekkel „húzták alá”.

A tervezők tehát elsősorban a nosztalgia, az életigenlő üzenetek és a humor (lásd pl.: a mosdó dekorációját) eszközeivel játszottak el, ízléses letisztult formában.

E koncepció tökéletes példája annak, hogy akár otthonunk akár munkahelyünk, irodánk dekorációjának kiválasztásakor érdemes gondot fordítanunk az üzenetre is melyet az adott képpel vagy dekorációs elemmel közölni akarunk; így adhatunk ugyanis környezetünknek egyéniséget, saját stílussal, karakterrel bíró atmoszférát!

Wallme Tipp!
Éld ki te is kreativitásodat! Válogass egyedi és modern falmatricáinkból, majd kombináld őket olyan idézetekkel, melyek igazán közel állnak hozzád!

Mondd el véleményed

Hozzászólás írásához