„Hangos” falak…

 Semmi gond, ha nem játszol hangszeren, attól még hangsúlyozhatod a zene szeretetét a falaid dekorálásával. Azon túl, hogy nagyszerűen mutatnak, még különleges hangulatot is kölcsönöznek otthonodnak. Esténként akár egy pohár itallal vagy egy forrócsokival a kézben, ahogy az ember ránéz erre a képre, szinte hallja, amint Luis Armstrong éppen énekli a „What a wonderful world” -öt…

WMPG0088-regi-fotok-louis-armstrong

 

WMPG0141-design-a-szaxofon

A zene ihlette faldekorációk garantáltan táncra késztetnek zene nélkül is. Remek ötlet azok számára, akik nem csak hallgatni szeretik a jó zenét, hanem kellemes időtöltésre vágynak egy elegáns térben. Remek előzetese lehet ez akár a nyári fesztiválokra hangolódásnak, is ebben a zord időben. ;)

1

 

Zongora billentyű

Számos lehetőség közül választhatsz kínálatunkból. Legyen szó akár egy retro gramofon vagy egy zongora billentyűzet makro fotójának nagyításáról, de néhány egyszerű mintával egy kellemes jazz bár hangulatát csempészheted otthonodba. Ha valami igazán egyedi dologra vágysz, dekoráld a falat kedvenc lemezeid borítóival!

WMPG0143-design-hangjegyek

Hogy még stílusosabb légy, azt javasoljuk, hogy szerezz be néhány kiegészítőt, pl. egy lemezjátszót, így a berendezési tárgyakkal is hangsúlyozhatod a zeneiséget, és azt mondják, még mindig a bakelit szól a legjobban! ;)

WMDAS0069-festmenyek-gramofon-szoba

Mondd el véleményed

Hozzászólás írásához