GYIK

Vásárláshoz kapcsolódó kérdések és válaszok

1. Hol vehetem át személyesen a megrendelt csomagot?

Személyes átvétel esetén a csomagod telephelyünkön veheted át: 5100 Jászberény, Alkotás utca 4.

2. Mennyibe kerül a szállítás?

Csomagod a GLS futárszolgálattal juttatjuk el számodra. Személyes átvétel esetén a szállításnak nincsen költsége. 5000 Ft+áfa rendelési érték alatt a kiszállítás díja 1200 Ft+áfa, 5000 Ft+áfa rendelési érték fölött a kiszállítás díjtalan.

3. Mit tegyek, ha sérülten kapom meg a csomagot?

Ha a futár által szállított csomagoláson a sérülés nyomait tapasztalod (szakadás, hajlott doboz, csörög…), akkor kérd a futártól a jegyzőkönyv felvételét. Ezzel segítségünkre lehetsz a kártérítési ügyintézésben. Amennyiben a futár már elment, akkor lehetőleg még az átvétel napján keress fel bennünket!

Fontos tudnod, hogy minden ilyen esetben extra költség nélkül pótoljuk és újra szállítjuk a sérült terméket, amennyiben az átvétel napján jelzed nekünk telefonon vagy e-mailben.

Az átvételtől számított 2 munkanapot követően már nem fogadunk el sérüléssel kapcsolatos reklamációt.

4. A megrendeléstől számítva mennyi idő alatt kapom meg a csomagomat?

Rendelésed elkészítésének határideje szállítással együtt: 5-6 munkanap. Ha azonban a csomagod gyorsabban szeretnéd megkapni (közelgő ünnep, születésnap miatt), akkor kérjük, hogy keress fel bennünket elérhetőségeinken és megnézzük, hogy rendelésed legyártható-e rövidebb idő alatt.

Termékekhez kapcsolódó kérdések és válaszok

1. Több helyen is találkoztam a giclée nyomtatással. Mit jelent ez pontosan?

A „giclée” francia szó, jelentése nyersfordításban „fröcsköl”. Ez a fröcskölés a tintasugaras nyomtatásra utal. Jelenleg ez az a nyomtatási mód, amely a megfelelő gépek és alapanyagok megléte mellett megfelel a legmagasabb minőségű művészi reprodukciós alkalmazásokhoz. A giclée nyomtatás tehát egy technikai fogalom. Mivel nincs egy meghatározott nemzetközi standard rendszer a giclée nyomtatáshoz, ezért fontos tisztában lenni azzal, hogy az adott nyomdaipari cég nem csak részben, hanem teljes egészében megfelel a giclee nyomtatás feltételeinek. Ha többet szeretnél megtudni a giclee-ről, itt bővebben is tájékozódhatsz.

2. Miből készül a fa táblakép?

A táblakép alapjául a bútoriparban jól ismert MDF lemez szolgál. Vastagsága 10 mm. Az MDF 100%-ban fából készül, viszont a természetes fa táblákkal ellentétben a homogenizált tömörített farost alapanyag kevésbé vetemedik. A szegélyek vízbázisú festékkel festjük (csak fekete színben). Szeretnél többet tudni erről a termékről?

 3. Mit tegyek akkor, ha egy képnek csupán egy részletét szeretném bekereteztetni?

A WallMe.hu-n erre is van lehetőséged. Ha képet szeretnél kereteztetni, de csak egy részletére van szükséged, csak mozgasd az egered a kép fölé, jelöld ki a képrészletet és kattints a Kivágás gombra. Rendszerük automatikusan megmutatja kivágott képrészletet a kiválasztott kerettel. A Megnézem a szobában funkcióval pedig még azt is megnézheted, hogyan mutat a kép egy szobafalon.

4. Vászonképet szeretnék rendelni. Mennyire tartósak a kinyomtatott képek színei? Nem fakulnak ki néhány év után?

A cégünk által gyártott vászonképek kizárólag a legmagasabb minőségű certifikált alapanyagokból készülnek. Ez a certifikáció garantálja az akár 100 éves beltéri élettartamot. Az általunk használt festővászon alapanyag savmentes, így az hosszútávon sem károsítja a kép színeit. A keretet szárított fából gyártjuk ezért az nem vetemedik. A nyomtatást pedig 12 színű UV álló pigmentes festékkel, 2880dpi felbontással és színhelyes színeket biztosító ICC profilokkal „Giclée” minőségi rendszerben végezzük. Hiszünk abban, hogy a képeink a legjobb minőségben készülnek, éppen ezért 20 év garanciát vállalunk a vászonkép termékünkre!