GYIK

Vásárláshoz kapcsolódó kérdések és válaszok

1. Hol vehetem át személyesen a megrendelt csomagot?

Személyes átvétel esetén a csomagod telephelyünkön veheted át: 3293 Visznek, Szabadság út 87.

2. Mennyibe kerül a szállítás?

Csomagod a GLS futárszolgálattal juttatjuk el számodra. A szállítás díja Magyarországi címre előreutalás esetén bruttó 1650Ft. Utánvét esetében bruttó 2150Ft. Utánvétes fizetés történhet készpénzzel és bankkártyával is. Terjedelmes csomag szállítása bruttó 9500Ft

3. Mit tegyek, ha sérülten kapom meg a csomagot?

Ha a futár által szállított csomagoláson a sérülés nyomait tapasztalod (szakadás, hajlott doboz, csörög…), akkor kérd a futártól a jegyzőkönyv felvételét. Ezzel segítségünkre lehetsz a kártérítési ügyintézésben. Amennyiben a futár már elment, akkor lehetőleg még az átvétel napján keress fel bennünket!

Fontos tudnod, hogy minden ilyen esetben extra költség nélkül pótoljuk és újra szállítjuk a sérült terméket, amennyiben az átvétel napján jelzed nekünk telefonon vagy e-mailben.

Az átvételtől számított 2 munkanapot követően már nem fogadunk el sérüléssel kapcsolatos reklamációt.

4. A megrendeléstől számítva mennyi idő alatt kapom meg a csomagomat?

Rendelésed elkészítésének határideje szállítással együtt: 5-6 munkanap. Ha azonban a csomagod gyorsabban szeretnéd megkapni (közelgő ünnep, születésnap miatt), akkor kérjük, hogy keress fel bennünket elérhetőségeinken és megnézzük, hogy rendelésed legyártható-e rövidebb idő alatt.

Termékekhez kapcsolódó kérdések és válaszok

1. Több helyen is találkoztam a giclée nyomtatással. Mit jelent ez pontosan?

A „giclée” francia szó, jelentése nyersfordításban „fröcsköl”. Ez a fröcskölés a tintasugaras nyomtatásra utal. Jelenleg ez az a nyomtatási mód, amely a megfelelő gépek és alapanyagok megléte mellett megfelel a legmagasabb minőségű művészi reprodukciós alkalmazásokhoz. A giclée nyomtatás tehát egy technikai fogalom. Mivel nincs egy meghatározott nemzetközi standard rendszer a giclée nyomtatáshoz, ezért fontos tisztában lenni azzal, hogy az adott nyomdaipari cég nem csak részben, hanem teljes egészében megfelel a giclee nyomtatás feltételeinek. Ha többet szeretnél megtudni a giclee-ről, itt bővebben is tájékozódhatsz.

2. Miből készül a fa táblakép?

A táblakép alapjául a bútoriparban jól ismert MDF lemez szolgál. Vastagsága 8 mm. Az MDF 100%-ban fából készül, viszont a természetes fa táblákkal ellentétben a homogenizált tömörített farost alapanyag kevésbé vetemedik. A szegélyek vízbázisú festékkel festjük (csak fekete színben). Szeretnél többet tudni erről a termékről?

 3. Mit tegyek akkor, ha egy képnek csupán egy részletét szeretném bekereteztetni?

A WallMe.hu-n erre is van lehetőséged. Ha képet szeretnél kereteztetni, de csak egy részletére van szükséged, csak mozgasd az egered a kép fölé, jelöld ki a képrészletet és kattints a Kivágás gombra. Rendszerük automatikusan megmutatja kivágott képrészletet a kiválasztott kerettel. A Megnézem a szobában funkcióval pedig még azt is megnézheted, hogyan mutat a kép egy szobafalon.

4. Vászonképet szeretnék rendelni. Mennyire tartósak a kinyomtatott képek színei? Nem fakulnak ki néhány év után?

A cégünk által gyártott vászonképek kizárólag a legmagasabb minőségű certifikált alapanyagokból készülnek. Ez a certifikáció garantálja az akár 100 éves beltéri élettartamot. Az általunk használt festővászon alapanyag savmentes, így az hosszútávon sem károsítja a kép színeit. A keretet szárított fából gyártjuk ezért az nem vetemedik. A nyomtatást pedig 12 színű UV álló pigmentes festékkel, 2880dpi felbontással és színhelyes színeket biztosító ICC profilokkal „Giclée” minőségi rendszerben végezzük. Hiszünk abban, hogy a képeink a legjobb minőségben készülnek, éppen ezért 20 év garanciát vállalunk a vászonkép termékünkre!