Falmatrica

 

Falmatrica: Mutasd meg az egyéniséged!

A falmatrica, faltetoválás az utóbbi évek nagy lakásdekorációs trendje, mely után egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik.

Megnézem a kollekciót »

Falmatrica nyomtatása

Ezzel a faldekorációval igazán kiélheted a kreativitásod, a formák, objektumot, ötletek száma szinte végtelen! Legyen az egy apró pók matrica a villanykapcsolón vagy egy teljes nappali falat beborító lombos fa matrica.

Miután kiválasztottad a neked tetsző képet a falmatrica kollekciónkból, több mint 20-féle színből választhatsz, köztük akár arany és ezüst is. Így biztosan össze tudod hangolni a faldekorációd színét a fal vagy a bútorok színével.

Falmatrica nyomtatása

Megnézem a kollekciót »

Hogyan készül?

Az öntapadós falmatrica terméket hosszú élettartamú polimer fóliából vágjuk ki egy számítógép vezérlésű vágóplotterrel. A vágás után eltávolítjuk a felesleges fólia részleteket, majd a kész öntapadó dekoráció felületére egy un. applikáló fóliát ragasztunk. Ezáltal a – szintén öntapadó – applikáló fólia segítségével tudjuk egy darabban lehúzni a hordozópapírról a matrica dekorációt, majd felragasztani a falra.

Ne aggódj a ragasztás miatt! Használati utasítást mellékelünk a matrica rendelésedhez, amellyel biztosan sikerülni fog a művelet.

Falmatrica felhelyezése

Áraink

A falmatrica ára méretfüggő. Válaszd ki a mintát, amelyet meg szeretnél rendelni, majd a minta oldalán add meg a méretet és a falmatrica színét, rendszerünk pedig kikalkulálja számodra a termék árát.

A falmatrica rendeléskor az alábbi színek közül választhatsz:

fehérkrém-fehércitromsárgasárganarancspirosbabarózsaszínpinkviolabordóbabakékazurkékkirálykéklimezöldsötétzöldvilágosbarnasötétbarnaplatina szürkefeketeezüstarany