A te várad!

Megint hétfő… vissza a monoton, szürke hétköznapokhoz. De miért is kell, hogy szürke legyen? Sokan szenvedünk attól, hogy munkánkat kiüresedettnek, parttalannak, sivárnak látjuk. Ehhez az érzéshez legtöbb esetben nagyban hozzájárul, hogy nem érezzük sajátunknak az adott környezetet melyben feladatainkat végezzük. Pedig igazán nem kell sok ahhoz, hogy ezen változtassunk.

Teljesen mindegy, hogy irodában, otthon vagy éppen stúdióban dolgozol,  ha a munkakörnyezetedben nincsenek olyan tárgyak vagy eszközök amiből inspirációt meríthetsz.

Mit tehetünk?

Lehetőségeinkhez mérten megpróbálhatjuk a „legtöbbet kihozni” a munkahelyünkön rendelkezésünkre álló térből. Néha elég egyetlen apró személyes tárgy: akár egy gyerekkori emlék (autó-modell, LEGO figura), egy fénykép vagy egy pozitív energiát adó dekorációs kép, mely emlékeztet minket arra, hogy miért is dolgozunk, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk vagy merrefelé tartunk. Ha éppen nem vagy abban a szerencsés helyzetben, hogy saját irodád vagy munkaterületed legyen az ilyen apróságokról még így sem kell lemondanod!

Azoknak akiknek módjuk van jobban kibontani személyiségüket munkahelyükön (értsd: van legalább egy dolgozóasztaluk) már lényegesen több kreativitást tudnak csempészni hétköznapjaikba. Tulajdonképpen mindegy, hogy a „jótékony káosz” vagy végletekig letisztult minimalista munkakörnyezet mellett döntünk, a lényeg az, hogy inspirációt nyújtson és a saját „történetünket” ambícióinkat közvetítse!

Wallme Tipp!
Nincs ötleted hogyan tehetnéd személyesebbé munkakörnyezetedet?
Kérdezd tanácsadónkat vagy böngéssz portfóliónkban, ahol több száz dekorációs kép közül válogathatsz a legkülönbözőbb témákban!

A különböző munkahelyi stílusirányzatokról heti rendszerességgel olvashatsz majd a blogban, de addig is, íme egy kis inspiráció:

Mondd el véleményed

Hozzászólás írásához