A Halloween partik 3 elengedhetetlen összetevője

 

Halloween, ami pontosan a sulikezdés és a Karácsony között van félúton, innen már csak kettőt pislantunk és itt a Szilveszter! De addig is…

A Halloween (bár itthon semmilyen hagyománya nincs) divatos hóbortként kezdte, valahogy azonban itt maradt, így időről időre, minden októberben szerveződnek a bulik és sokan a jelmezen gondolkodnak.

dekor_ajto

Ezúttal nem a babazsúrokhoz adunk ötleteket, hanem ahhoz, hogy egy igazán hangulatos partit szervezz! Lássuk, mik az elengedhetetlen feltételei annak, hogy egy olyan bulit hozz össze, amit karácsonyig nem hevernek ki a vendégek.

Dekoráció

Az alaphangulatot a dekoráció adja, ha ügyesen bánsz a fényekkel, nem kell sokat dolgoznod! A horror filmek is sok inspirációval szolgálnak évről évre. Így történt, hogy az eddig cuki, sőt romantikus piros lufitól mára mindenkinek görcsbe rándul a gyomra, köszi Stephen! Ha nem, vagy egy nagy horror fan, akkor segítségképp összegyűjtöttünk néhány ötletet.

gyertya

Kaja

Nyílván nem fogod három fogásos menüvel várni a vendégeidet, de azért egy kis nasi meg iszi csak lecsúszik a buli hevében. Szóval szánj rá egy kis időt, és ne csak a pékségben vegyél pár sajtos pogit, hogy a harapnivalók is emeljék az est fényét. Tulajdonképpen az egyszerű csokis kekszről és egy kis málnaszörpös vodkáról van szó, de ha megadod a módját, hozzá járul a dekorációhoz ;)

KAJA

kaja_keksz

Jelmez

Igen, egy Halloween parti elengedhetetlen kelléke a jelmez! Legyen kicsit rémisztő, de azért ne túl gyomorforgató. Csakúgy mint a dekorációnál, inspirálódhatunk horrorfilmekből, de egy estére lehetünk akár Macskanők, Szupergörlök, vagy akár Vandervumenek is :D

jelmez_02_

Bárki is légy Halloweenkor, jó szórakozást kívánunk!

Mondd el véleményed

Hozzászólás írásához